Εκλογές 2023: Η νέα κουπ της Τζίμα, η συνταγή του Λαζάρου και τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων

Κυρίες, σεφ και ελίτ βουλευτές

Οι ψηφοφόροι ψήφισαν θάλασσα δαγκωτό και οι δημοσιογράφοι μοιράστηκαν άλλοι στις αμμουδιές κι άλλοι στα εκλογικά κέντρα! Με γραφικά και όλους τους τηλεστάρ δημοσιογράφους στην πρώτη γραμμή και καλεσμένους τα πρωτοκλασάτα ονόματα των βουλευτικών κομμάτων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδωσαν ακόμα μία φορά τη μάχη της ενημέρωσης με σκοπό -τι άλλο!- την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Οι κυρίες που έκλεψαν τα βλέμματα ήταν αδιαμφισβήτητα η Σία Κοσιώνη με το πορτοκαλοφούξια σακάκι της, με γιακάδες, μάλιστα, σε λευκό, που έδενε τέλεια με το σπαστό ξανθό μαλλί της, αλλά και η Ράνια Τζίμα, που αποφάσισε να αλλάξει κουπ και ιντρίγκαρε… ξανά τις κομμώτριες αλλά και τις γυναίκες τηλεθεάτριες.

Σία Κοσιώνη

Η Ράνια Τζίμα έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού από ξανθιά έγινε καστανή. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια του Mega αγαπά να πειραματίζεται, αφού ανανέωσε ξανά το look της. Η δημοσιογράφος μείωσε αρκετά το μήκος των μαλλιών της και υιοθέτησε την τάση του 2023: το κοντό καρέ μαλλί! Το συγκεκριμένο hairlook θα λέγαμε ότι της χαρίζει ένα ιδιαίτερο στιλ, αν και το μακρύ καρέ ήταν πιο θηλυκό. Η newscaster του Mega επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι και εισέπραξε κοπλιμέντα από τους συμπαρουσιαστές της Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη.

Ράνια Τζίμα

Από τα ωραία της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν σίγουρα η εμφάνιση του σεφ που τάισε τον Μπαράκ Ομπάμα, Λευτέρη Λαζάρου, στο πάνελ του Σκάι, ο οποίος μίλησε για την κρίση στην εστίαση, η παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο εκλογικό πάνελ του ΑΝΤ1, που κατάφερε να κάνει τον Γρηγόρη Παπαδάκη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να γελάσουν με την καρδιά τους, όταν εξέφρασε το παράπονο της εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού κέντρου στα Βριλήσσια, όπου ψήφισε, επειδή δεν τους πήγαν να φάνε, κάτι που ο «Αρνι» θεώρησε απαράδεκτο, καθώς με την τροφή… έχει μια ευαισθησία.

Ο Αlpha και ο Αντώνης Σρόιτερ προτού ανακοινώσουν τα exit polls έδωσαν βήμα σε αγαπητούς ηθοποιούς, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, που σχολίαζε τις εκλογές του TikTok.

Με το που έπεσαν οι πρώτες κάρτες των exit polls, ο Αδωνις Γεωργιάδης άρχισε την κούρσα των εμφανίσεων από τον ΑΝΤ1 στο Open, ενώ τις πρώτες θέσεις στα τηλεοπτικά στούντιο έπιασαν πολιτικοί-βαρύ πυροβολικό, Αχτσιόλγου, Τσακαλώτος, Βορίδης, Κεφαλλογιάννη, ενώ η Λιάνα Κανέλλη παραλίγο να «πλακωθεί» στον αέρα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όταν της έκανε πλάκα για τις καρδούλες του κ. Κουτσούμπα.

Εφη Αχτσιόλγου

Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης στο Open έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια για τους «Σπαρτιάτες», καθώς -όπως τόνισαν- πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν ξέραμε ούτε το πρόσωπο του αρχηγού τους, αν και το είδαμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Λιάνα Κανέλλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...