Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Απασφάλισε η Ελένη Καστάνη: «Έλεγαν στη Μιμή Ντενίση να μη με πάρει σε παράσταση»

«Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου, δεν θα ήθελα να γινώ ηθοποιός»

Η Ελένη Καστάνη, γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στην Αθήνα, συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, σπούδασε στην Δραματική Σχολή Βεάκη και στα τέλη της δεκαετίας του 80′ έκανε τις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις στην ΕΡΤ ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε δύο ταινίες.

eleni kastani28064

Στις αρχές της δεκαετίας του 90′ έκανε την εμφάνιση της σειρά οι «Τρεις χάριτες» και στην συνέχεια, συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο. Η Ελένη Καστάνη, είχε την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα μετά την συμμετοχή της στην κορυφαία σειρά, «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, στις αρχές του 2000. Η Ελένη Καστάνη, πλέον μετράει συμμετοχές σε πάρα πολλές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Η Ελένη Καστάνη, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», για τα «συναδελφικά» πισώπλατα μαχαιρώματα, για την συμμετοχή της στο «Breakfast@Star» αλλά και για τις απώλειες που έχει έρθει αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια.

eleni kastani28063

«Το συμβόλαιο μου με το ”Breakfast” ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, μετά άρχισα και το θέατρο και παράλληλα αντιμετώπισα και ένα θέμα υγείας η μητέρα μου. H μητέρα μου βαδίζει στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει, καθώς έχουμε χάσει και την αδελφή μου. Όποιο παιδί της κι αν έχανε θα πέθαινε η μητέρα μου, αλλά μάλλον σκέφτηκε καλά αυτό που της είπα ότι της απαγορεύω να πεθάνει» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην αρχή της συνέντευξης.

eleni kastani28062

Στην συνέχεια, η Ελένη Καστάνη μίλησε για την απώλεια του πρώην συζύγου της: «Επειδή το περασμένο καλοκαίρι έχασα τον άντρα μου, έκανα το ”Βreakfast” για να μη μένω μέσα στο σπίτι να σκέφτομαι και να στενοχωριέμαι. Έχασα τον άντρα μου από καρκίνο, οπότε το περίμενα, βέβαια τον άνθρωπο σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι σοβαρά, στη διάγνωση είναι ο μεγάλος θρήνος. Με τον άντρα μου, τον Γιάννη, αποκτήσαμε ένα γιο, χωρίσαμε ως ζευγάρι, αλλά δεν χωρίσαμε ποτέ ως οικογένεια, ήμουν επτά χρόνια μεγαλύτερη του».

eleni kastani28061

«Φέτος θα κάνω για πρώτη φορά έναν αμιγώς τραγικό ρόλο, την τροφή στη «Μήδεια» με τη Μαρία Κίτσου. Όταν με πήρε ο παράγωγος Μάρκος Ταγάρης, που με γνωρίζει ως κωμική ηθοποιό, ήταν έκπληκτος, καθώς του είχε δώσει το όνομα μου η σκηνοθέτης Λέα Μαλένη. Η τροφός αρχίζει το έργο και πρέπει να δώσει τον τόνο, το ρυθμό και το στίγμα της παράστασης, πρέπει να είμαι ολόσωστη» είπε η γνωστή ηθοποιός για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου, δεν θα ήθελα να γινώ ηθοποιός, είναι σκληρή και ανταγωνιστική δουλειά, δεν μου ταιριάζει το περίβλημά της αλλά η ουσία της, ο πυρήνας. Έγινα ηθοποιός μόνο για να παίζω, έχω μηδέν δημόσιες σχέσεις, έγινε από επιλογή μου γιατί δεν μπορώ το ψέμα, όμως η φύση της δουλείας με γιατρεύει. Παίζει η Μαρία Κίτσου και κλαίω εγώ, έτσι απαλλάσσομαι από τα βάρη και τις στενοχώριες μου, γιατί πάω εκεί και κάνω μια ψυχοθεραπεία» ήταν η απάντηση της Ελένης Καστάνη, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα γινόταν ηθοποιός αν ξανάρχιζε σήμερα τη ζωή της.

eleni kastani2806

«Επειδή δεν ασχολούμουν, δεν αντιλαμβανόμουν πράγματα και μετά ανακάλυπτα ότι από πίσω είχε γίνει μεγάλο μπέρδεμα. Μου είπε ο Μάρκος Ταγάρης, που συνεργάστηκα μαζί του πρώτη φορά πέρσι, ότι όλοι του έλεγαν ”μην πάρεις την Καστάνη, μην πάρεις την Καστάνη”. Το ξέρω ότι έχουν πει για μένα να μη με πάρουν σε δουλειές, μου εκμυστηρεύτηκε η Μιμή Ντενίση ότι της τηλεφωνούσαν και της έλεγαν να μη με πάρει σε παράσταση. Δεν ξέρω γιατί έλεγαν στη Μιμή Ντενίση να μη με πάρει, αλλά η ίδια μου είπε ”Ελένη, είσαι ο πιο εύκολος άνθρωπος που έχει περάσει από το θέατρο”. Θιασάρχες – ηθοποιοί δεν με φωνάζουν εμένα στις δουλείες τους, με φωνάζουν οι συγγράφεις, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για τα «συναδελφικά» πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει αντιμετωπίσει.

eleni kastani2806 kentriki

Στο τέλος της συνέντευξης η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Η σειρά ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” ήταν η μοίρα του να μην ολοκληρωθεί, εγώ πληγώθηκα πιο πολύ απ’ όλες, θα το έλεγα και κατάθλιψη. Ομολογώ πως ήμουν η μόνη που έκλαιγα και τους τραβούσα πίσω στο διάδρομο, λέγοντας “γυρίστε πίσω, τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Δεν νομίζω ότι κανένας μας από το καστ του ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έχει ξανακάνει στην τηλεόραση τόσο μεγάλη επιτυχία.

Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν, μια επιτυχία που δεν την αντέξαμε; Η απάντηση μου είναι σαφής, δεν ήθελαν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές να συνεχιστεί το ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” όσο το ήθελα εγώ. Υπήρξε συνεργάτης που μου είπε, ”Ελένη μήπως να φύγουμε, να πάμε για έναν καφέ και να τους αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους;”, απάντησα τότε ”όχι, θέλω να πάμε εκεί που βγάζουν τα μάτια τους για να περιφρουρήσουμε τη δουλειά μας”».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...