Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Εκλογές με μικρόφωνα και... Μάνθο Φουστάνο

«Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρεις», δηλαδή πριν προλάβουμε να «ανασάνουμε» από τις εθνικές εκλογές, άρχισε ο καταιγισμός των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τους δημάρχους να συναγωνίζονται ποιος θα κλείσει τον καλύτερο υποψήφιο!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι τοπικοί άρχοντες καταρτίζουν τα ψηφοδέλτιά τους βάζοντας σε αυτά επώνυµες υποψηφιότητες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και πρόσωπα της εγχώριας showbiz, που αποφάσισαν να ασχοληθούν µε τα προβλήµατα των τοπικών κοινωνιών και να µπουν στην εκλογική κούρσα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

stathakopoulou vouros0307
Σταθακοπούλου, Βούρος

Μόλις προχθές ο Γιάννης Βούρος ανακοίνωσε τη συνεργασία της ηθοποιού συναδέλφου του Πέγκυς Σταθακοπούλου, που θα είναι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Βούρο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος στις προηγούµενες εκλογές εξελέγη δηµοτικός σύµβουλος Περιστερίου, κάνοντας µάλιστα την έκπληξη, αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση ανάµεσα στους συνυποψηφίους του, µε 4.886 ψήφους, θα είναι πάλι στο πλευρό του µακροβιότερου δηµάρχου, του Ανδρέα Παχατουρίδη, που διεκδικεί έκτη φορά τα ηνία στον δήµο των δυτικών προαστίων.

Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Παχατουρίδης

Η Μαρίνα Πατούλη, υποψήφια στον Δήµο Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχει πάρει στο πλευρό της τον Λάμπη Λιβιεράτο, τραγουδιστή που µεσουράνησε στη «χρυσή» εποχή των 90s και αποφάσισε να δοκιµάσει τον προσεχή Οκτώβριο την τύχη του στην πολιτική, ως υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη της πρώην συζύγου του περιφερειάρχη Αττικής.

livieratos0307
Λάμπης Λιβιεράτος

Μία µεγάλη έκπληξη αναµένεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο γνωστός λαϊκοδηµοτικός τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να εµπλακεί ενεργά στην πολιτική σκηνή με τον νυν αλλά και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. Το όνοµα του Βελισσάρη έχει συνδεθεί µε τα γλέντια και τα πανηγύρια στη χώρα µας.

giorgos velisaris0307
Γιώργος Βελισσάρης

Ο άλλοτε συµπρωταγωνιστής του Χάρη Ρώμα (που και αυτός θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου) στη θρυλική κωµική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Βασίλης Κούκουρας, έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στον Δήµο Ναυπλιέων µε την παράταξη του υποψήφιου δηµάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη. Στη Μύκονο ο Μυκονιάτης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας φαίνεται πως θα δώσει και πάλι τη µάχη του σταυρού πλάι στον δήµαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

lekaki koukouras0307
Λεκάκη, Κούκουρας

«Μας τιμά η απόφαση του Δημήτρη Γεροδήμου, ενός προσώπου ιδιαίτερα αγαπητού στο ευρύ κοινό, να συνταχθεί στο πλευρό μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ανοιξης» δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, υποδεχόμενος στον συνδυασμό του τον γνωστό ηθοποιό.

«Νέα αρχή» με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την αειθαλή Μπέσσυ Αργυράκη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια με τις δεκάδες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση που της έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και να σταθεί στο πλευρό του.

20 21 φ5 0436 MPESI ARGIRAKI 15062017
Μπέσσυ Αργυράκη

Γεμάτα λάμψη και τραγούδι ψηφοδέλτια, που φυσικά στις εθνικές εκλογές… δεν φτούρησαν!

Μένει να τα δούμε και στις αυτοδιοικητικές

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...