Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Εξομολογείται η Αθηναΐς Νέγκα: «Το χειρότερο μπούλινγκ το έχω κάνει εγώ στον εαυτό μου»

«Ζούμε στην εποχή της τελειότητας»

Η Αθηναΐς Νέγκα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει εργαστεί σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης την έχουμε δει στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us», ενώ τώρα παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο ACTION 24 TV.

Η Αθηναΐς Νέγκα, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό». Η γνωστή δημοσιογράφος, μέσα σε όλα, μίλησε για το μπούλινγκ που βίωσε λόγω της λεύκης που έχει, για την τηλεόραση αλλά και για το διαζύγιό της.

«Η τηλεόραση δεν είναι το φόρτε μου και δεν θα γίνει ποτέ. Δεν θα είναι ποτέ η βασική μου δουλειά και η εκπομπή “Καλύτερα αργά” είναι κάτι το οποίο θα γίνει για λίγο. Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις, θα δούμε τι θα κάνω» ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα στην αρχή της συνέντευξης.

«Κάποιος για να χωρίσει περνάει πολύς καιρός, μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να το ανακοινώσει. Το ανακοίνωσα για λόγους ευκολίας, για να το ξέρει ο κόσμος και να τελειώνουμε. Το ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με κάποιον, έχει να κάνει με την σκαλέτα εκείνης της ημέρας. Αν εκείνη την ημέρα λοιπόν, είχε πολύ σημαντικά θέματα δεν νομίζω να ασχολιόταν κάποιος με τον δικό μου χωρισμό.

Εγώ το ανακοίνωσα για να ξέρουν όλοι ότι από εδώ και πέρα θα κυκλοφορώ αλλιώς. Προφανώς και έχω προχωρήσει την ζωή μου, βέβαια αυτό πάντα θέλουμε να το συνδεύουμε με μια σχέση. Εγώ όμως νομίζω ότι ο λόγος που χωρίζουμε είναι γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε είτε με άλλη σχέση είτε χωρίς σχέση» αποκάλυψε η Αθηναΐς Νέγκα για το διαζύγιό της.

«Όταν έχεις λεύκη, προφανώς και θα έχεις δεχτεί μπούλινγκ. Ζούμε στην εποχή της τελειότητας. Το χειρότερο μπούλινγκ το έχω κάνει εγώ στον εαυτό μου. Μετά τα 45 μου συνειδητοποίησα ότι τελείωσε η εποχή που προσπαθούσα να είμαι αψεγάδιαστη, οπότε αποδέχτηκα και τα σημάδια της λεύκης» ανέφερε στο τέλος της συνέντευξης η γνωστή δημοσιογράφος.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα