Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Έλενα Παπαρίζου: «Μπορεί να μην έκανα πλαστική επέμβαση αν δεν έπαιζα στην τηλεόραση»

«Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό»

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «#Pame Paralia Project» του Κοσμοράδιο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και στο φιλί που έδωσε στο στόμα στην Ελένη Φουρέιρα στα βραβεία MAD.

«Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό».

Όσο για το φιλί με την Ελένη Φουρέιρα στο στόμα στα βραβεία MAD είπε: «Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα.

Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες «ναι» ή «όχι», τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα