Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Τα μπάτσελορ του στέμματος – Τα τελευταία γλέντια των γαλαζοαίματων πριν παντρευτούν

Οι «ξενέρωτοι» Χάρι και Μέγκαν και οι... εκπλήξεις από τους καθωσπρέπει Ουίλιαμ και Κέτι Μίνλτλετον

Από την ασυγκράτητη Νταϊάνα που έκανε άνω κάτω όλο το Λονδίνο και τον διάδοχο που «δεν του το ‘χες»,  μέχρι τον «ξενέρωτο» Χάρι που τον έντυσαν κοτόπουλο και τον γλεντζέ Ελληνα πρίγκιπα που έριξε… στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», οι γαλαζοαίματοι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έγραψαν ιστορία στα πριγκιπικά μπάτσελορ πάρτι.

φ3 PRINCESS DIANA AND SARAH FERGUSON 1

Αλλοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν πετώντας από πάνω τους τον μανδύα της σεμνοτυφίας που είναι υποχρεωμένοι να φορούν λόγω του πριγκιπικού τους ρόλου, ενώ άλλοι διοργάνωσαν μερικά από τα πιο βαρετά πάρτι για να αποχαιρετήσουν την εργένικη ζωή.

Το πιο έξαλλο μπάτσελορ πάρτι ήταν χωρίς αμφιβολία αυτό της Σάρα Φέργκιουσον πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αντριου. Μόνο που η νύφη δεν οργίασε μόνη της, αλλά είχε ως συνεργό στο ξεσάλωμα την καλύτερη φίλη της, την καταπιεσμένη από τον γάμο της με τον πρίγκιπα -τότε- Κάρολο πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Φ7

Οι δυο γυναίκες μαζί με τις φίλες τους, όπως αναφέρει η «Daily Mail», μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικίνες και για πλάκα προσπάθησαν να συλλάβουν έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ μια άλλη φίλη τους, η οποία υποτίθεται ότι έπαιζε την πόρνη. Τους πήρε, όμως, χαμπάρι η πραγματική αστυνομία και κατέληξαν όλες με χειροπέδες στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν. Οταν στο κρατητήριο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ποιες ήταν στην πραγματικότητα, τις άφησαν ελεύθερες.

Οι γαλαζοαίματες, ωστόσο, ήταν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις αταξίες και πήγαν κατευθείαν στο ιδιωτικό κλαμπ Annabel’s, όπου ο γαμπρός Αντριου έκανε το δικό του μπάτσελορ πάρτι. Οι υπεύθυνοι που τις άφησαν να μπουν νόμισαν ότι ήταν επαγγελματίες που είχε προσλάβει ο πρίγκιπας για να μοιράσουν φιλιά στους καλεσμένους του.

spl1071093 021

Η Σάρα και η Νταϊάνα δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά όταν επέστρεψαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ πήραν την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να κάνουν νέο «χουνέρι» στον Αντριου. Κλείδωσαν την πύλη του παλατιού και, όταν ο γαμπρός κατέφθασε μετά το δικό του μπάτσελορ, νόμισε ότι έπεσε σε παγίδα που του έστησαν άγνωστοι.

Αν και θα περίμενε κανείς από τον γνωστό για τις υπερβολές του πρίγκιπα Χάρι να ακολουθεί στη λίστα των πιο έξαλλων μπάτσελορ, ο αδερφός του Ουίλιαμ, τωρινός διάδοχος στον θρόνο, ήταν αυτός που έδωσε «ρέστα» στο πάρτι με το οποίο… αποχαιρέτησε τη ζωή του εργένη.

prigkipas william

Το 2011 συγγενείς και φίλοι του Ουίλιαμ μαζεύτηκαν στο πρώην μοναστήρι του Ντέβον, Αβαείο Χάρτλαντ, και άρχισαν το ποτό. Λιώμα στο μεθύσι, ο Ουίλιαμ κατέληξε με ένα αυτοκόλλητο στο μέτωπο, το οποίο έγραφε το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι και οι φίλοι του τον ανάγκασαν να κολλήσει ψεύτικες τρίχες στο στήθος του και ένα κομμάτι από περούκα στο κεφάλι του.

Την ίδια ώρα τη νύφη Κέιτ Μίντλετον περίμενε ένα «βαρετό», όπως γράφτηκε τότε, μπάτσελορ πάρτι, το οποίο διοργάνωσε η αδερφή της Πίπα Μίντλετον σε σπίτι φίλων της. Εναν χρόνο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η γυναικοπαρέα «του έδωσε και κατάλαβε», με αλκοόλ και χορό στο πάρτι.

middletonΗ τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου δήλωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση ο Ουίλιαμ τής αποκάλυψε ότι η Κέιτ πήγε στο μπάτσελορ μεταμφιεσμένη στη Σέριλ. Η νύφη φόρεσε τα προκλητικά ρούχα που χρησιμοποίησε η Σέριλ στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Fight for This Love» και άφηναν να φαίνεται το μισό στήθος της και τα γυμνά πόδια της.

middleton we

Την ίδια χρονιά, στο ποτό το έριξαν η Ζάρα Τίνταλ και οι 19 φίλες της στο μπάτσελορ που διοργάνωσε σε θέρετρο της Πορτογαλίας, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι. Η κόρη της αδερφής του βασιλιά Καρόλου, πριγκίπισσας Αννα, κατέληξε να παίζει «θορυβώδη παιχνίδια» με αλκοόλ, χάνοντας τον έλεγχο, μπροστά στο έκπληκτο προσωπικό του Campo Real Golf Resort and Spa. Τα «κατορθώματά» της, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα έκανε ο γαμπρός, Μάικ Τίνταλ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Εγινε στουπί με τους φίλους του πίνοντας σαμπάνιες Ντομ Περινιόν στο μπαρ LIV στο Σάουθ Μπιτς του Μαϊάμι και μετά άρχισαν να κυνηγούν τις νεαρές, που έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία, με κάποιους από αυτούς να ανταλλάσσουν τηλέφωνα μαζί τους.

Πολύ πιο ξενέρωτο ήταν το πάρτι του πρίγκιπα Χάρι πριν από τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2016. Μαζί με τον αδερφό του Ουίλιαμ και 15 φίλους μαζεύτηκαν στην έπαυλη φίλου του, όπου ήπιαν ποτά, έπαιξαν με μηχανικό ταύρο, καθώς και τένις. Το πιο ακραίο που έγινε ήταν όταν έντυσαν τον Χάρι σαν κοτόπουλο και τον έβαλαν να τρέχει. Ακόμα πιο ήσυχο ήταν το μπάτσελορ της Μέγκαν, η οποία πήγε με τις φίλες της για σπα στο Soho Farmhouse. spl33834 001

Τυπικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το μπάτσελορ του τότε πρίγκιπα Καρόλου πριν από τον γάμο του με την Νταϊάνα το 1981, καθώς πήγε σε εστιατόριο με τους φίλους του, όπου δείπνησαν τρώγοντας κρέας με πατάτες. Η μόνη στιγμή έντασης στη βραδιά ήταν όταν επέστρεψε στο παλάτι, όπου για άγνωστους λόγους είχε άγριο καβγά με την Νταϊάνα, όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφο την επόμενη ημέρα η «θλιμμένη πριγκίπισσα». Για το δικό της πάρτι η Νταϊάνα πήγε στο Annabel’s, όπου διασκέδασε ήρεμα με τις φίλες της.

Το πιο «ξενέρωτο» μπάτσελορ πάρτι, όπως θα περίμενε κανείς γνωρίζοντας την αυστηρότητα του χαρακτήρα της, ήταν αυτό της μέλλουσας βασίλισσας Ελισάβετ. Το 1947, μία ημέρα πριν από τον γάμο της με τον ελληνικής καταγωγής πρίγκιπα Φίλιππο, διοργάνωσε επίσημο πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, παρουσία δημοσιογράφων.

Την ίδια βραδιά ο Φίλιππος έδινε το δικό του επίσημο -ήρεμο- πάρτι στο «Dorchester Hotel», παρουσία φωτογράφων και τηλεοπτικών καμερών. Μόνο που, όπως αποκαλύφθηκε σχεδόν 70 χρόνια αργότερα, η εκδήλωση αυτή ήταν για «ξεκάρφωμα» και για τα μάτια του κόσμου. Μέρες νωρίτερα ο γλεντζές Φίλιππος είχε φροντίσει να κάνει στα κρυφά ιδιωτικό μπάτσελορ πάρτι στο Belfry Club, όπου ξεσάλωσε για τα καλά με τους φίλους του

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...