Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο ΣΚΑΙ φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά “Γλυκάνισος”»

«Αν ο “Γλυκάνισος” προβαλλόταν από άλλον σταθμό, σίγουρα θα είχε την επιτυχία που του άξιζε!»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνέντευξή της τα έβαλε με τον ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Γλυκάνισος» και όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» το γεγονός ότι η σειρά δεν είχε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης οφείλεται στο κανάλι.

Την τελευταία τηλεοπτική σεζόν σας είδαμε στη σειρά «Γλυκάνισος». Σας στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν πήγε τόσο καλά από νούμερα τηλεθέασης αυτή η δουλειά σας;

Για μένα αυτός ο ρόλος ήταν από τους σημαντικότερους της καριέρας μου. Ο «Γλυκάνισος» ήταν ένα καλογραμμένο σενάριο. Μια καλογυρισμένη σειρά, που αν την παρακολουθήσεις, σου κρατά πολύ το ενδιαφέρον και πραγματικά χαίρομαι πολύ που ήμουν κι εγώ μια από τους ηθοποιούς που πήραν μέρος.

Έκανα μια παράλυτη, καθηλωμένη σε καροτσάκι, ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πάντα έβλεπε με αισιοδοξία τη ζωή. Η σειρά ήταν εξαιρετική. Το πρόβλημα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης το δημιούργησε το ίδιο το κανάλι. Δεν πρόλαβε να προβληθεί καλά-καλά και αμέσως του άλλαξαν μέρα και ώρα. Ο κόσμος μπερδεύτηκε δεν ήξερε πότε να παρακολουθήσει το σίριαλ.

Δυστυχώς, ενώ μου αρέσει ο ΣΚΑΪ και βλέπω τις πολιτικές εκπομπές του, γενικά δεν δίνει βάση στη μυθοπλασία. Από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Λέω την άποψή μου καθαρά χωρίς να φοβάμαι για κάτι. Δυστυχώς το κανάλι φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά. Δεν μας κάλεσαν ποτέ από καμία εκπομπή του σταθμού να μιλήσουμε για τη δουλειά αυτή, όπως κάνουν τα άλλα κανάλια. Αν ο «Γλυκάνισος» προβαλλόταν από άλλον σταθμό, σίγουρα θα είχε την επιτυχία που του άξιζε!

Ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση είναι στα επόμενα σχέδιά σας;

Βεβαιότατα, αν μου προταθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι έγινε και με τον «Γλυκάνισο», τυχαία χτύπησε το τηλέφωνο. Τα τελευταία χρόνια βέβαια λείπει η καλή κωμωδία. Όπως για παράδειγμα, «Η ώρα η καλή», «Το δέκα λεπτά κήρυγμα» και άλλες κωμωδίες που άφησαν στο στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα