Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο ΣΚΑΙ φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά “Γλυκάνισος”»

«Αν ο “Γλυκάνισος” προβαλλόταν από άλλον σταθμό, σίγουρα θα είχε την επιτυχία που του άξιζε!»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνέντευξή της τα έβαλε με τον ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Γλυκάνισος» και όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» το γεγονός ότι η σειρά δεν είχε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης οφείλεται στο κανάλι.

Την τελευταία τηλεοπτική σεζόν σας είδαμε στη σειρά «Γλυκάνισος». Σας στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν πήγε τόσο καλά από νούμερα τηλεθέασης αυτή η δουλειά σας;

Για μένα αυτός ο ρόλος ήταν από τους σημαντικότερους της καριέρας μου. Ο «Γλυκάνισος» ήταν ένα καλογραμμένο σενάριο. Μια καλογυρισμένη σειρά, που αν την παρακολουθήσεις, σου κρατά πολύ το ενδιαφέρον και πραγματικά χαίρομαι πολύ που ήμουν κι εγώ μια από τους ηθοποιούς που πήραν μέρος.

Έκανα μια παράλυτη, καθηλωμένη σε καροτσάκι, ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πάντα έβλεπε με αισιοδοξία τη ζωή. Η σειρά ήταν εξαιρετική. Το πρόβλημα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης το δημιούργησε το ίδιο το κανάλι. Δεν πρόλαβε να προβληθεί καλά-καλά και αμέσως του άλλαξαν μέρα και ώρα. Ο κόσμος μπερδεύτηκε δεν ήξερε πότε να παρακολουθήσει το σίριαλ.

Δυστυχώς, ενώ μου αρέσει ο ΣΚΑΪ και βλέπω τις πολιτικές εκπομπές του, γενικά δεν δίνει βάση στη μυθοπλασία. Από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Λέω την άποψή μου καθαρά χωρίς να φοβάμαι για κάτι. Δυστυχώς το κανάλι φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά. Δεν μας κάλεσαν ποτέ από καμία εκπομπή του σταθμού να μιλήσουμε για τη δουλειά αυτή, όπως κάνουν τα άλλα κανάλια. Αν ο «Γλυκάνισος» προβαλλόταν από άλλον σταθμό, σίγουρα θα είχε την επιτυχία που του άξιζε!

Ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση είναι στα επόμενα σχέδιά σας;

Βεβαιότατα, αν μου προταθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι έγινε και με τον «Γλυκάνισο», τυχαία χτύπησε το τηλέφωνο. Τα τελευταία χρόνια βέβαια λείπει η καλή κωμωδία. Όπως για παράδειγμα, «Η ώρα η καλή», «Το δέκα λεπτά κήρυγμα» και άλλες κωμωδίες που άφησαν στο στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα