Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Στις διακοπές μου απολαμβάνω να είμαι μόνος, συντροφιά με ένα βιβλίο»

Ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος, στιλάτος, γοητευτικός

Φτάνει μια εντυπωσιακή εικόνα για ν’ ανέβει κατηγορία ένας επαγγελματίας του είδους και να γίνει top model;

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Φυσικά και όχι. Το πείσμα, η πειθαρχία, η υπομονή, η συνέπεια και η φιλοδοξία είναι επίσης απαραίτητα συστατικά για τη «συνταγή» μιας τέτοιας καταξίωσης. Αυτά, μάλιστα, δεν φαίνονται με… γυμνό μάτι. Απλώς υπάρχουν και αποδεικνύονται στο πέρασμα του χρόνου μέσα από κινήσεις και επιλογές.

Στην περίπτωση του Νεκτάριου Κυρκόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε τα βήματα του τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού μόντελινγκ, για ν’ ανοίξει έπειτα τα φτερά του στο εξωτερικό, αρχικά στην Τουρκία κι έπειτα στην Ασία, από την Ινδία και τα Εμιράτα μέχρι την Κίνα και την Κορέα, τα σχεδόν 18 χρόνια της διεθνούς πορείας του (με πολλά βραβεία και διακρίσεις!) απλώς… μιλούν από μόνα τους.

nektarios kyrkopoulos17073

Κι ενώ κανείς θα περίμενε να έχει έστω λίγη έπαρση γι’ αυτά που έχει καταφέρει, η συνάντησή μας μαζί του φανέρωσε το ακριβώς αντίθετο. Εναν άνθρωπο σεμνό, ταπεινό και χαμηλών τόνων, με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, έμπειρη ματιά, θετική ενέργεια, γρήγορα αντανακλαστικά και σιγουριά για τον εαυτό του. Ενα top μοντέλο με ένστικτο, που γυμνάζει καθημερινά ψυχή και σώμα, σκέφτεται έξυπνα, έχει πει πολλά «όχι» στην καριέρα του, ξέρει να προσαρμόζεται ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, θέλει να εξελίσσεται διαρκώς και έχει μάθει να εργάζεται σκληρά και να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Θέλετε και το καλύτερο; Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος δηλώνει 100% καλοκαιρινός τύπος, με «τρελή» αδυναμία στον ελληνικό ήλιο και στις θάλασσες της πατρίδας μας, κάτι που, αν μη τι άλλο, τον καθιστά ιδανικό πρόσωπο για το cover του φετινού «Summer by Espresso».

nektarios kyrkopoulos17072

Νεκτάριε, πού σε βρίσκει το φετινό καλοκαίρι;

Καλοκαίρι για μένα σημαίνει Ελλάδα. Φέτος έχω επισκεφθεί ήδη τη λατρεμένη μου Σαντορίνη, έπειτα πήγα στην Τήνο, όπου έχω καλούς φίλους, ενώ πέρασα κι από τη Μύκονο, ένα νησί που επισκέπτομαι σχεδόν από παιδί και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Για μένα η Μύκονος είναι κάθε γωνιά και μια ιστορία. Λατρεύω το ελληνικό καλοκαίρι και παρότι στην Ασία, όπου δραστηριοποιούμαι ως επί το πλείστον επαγγελματικά, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θεωρούνται high season στον τομέα του μόντελινγκ, εγώ βρίσκομαι ακόμη εδώ, κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Κι ας χάνω δουλειές με πολλά χρήματα…

nektarios kyrkopoulos1707

Τι είδους διακοπές σού αρέσει να κάνεις; Ηρεμες, σε απόμερες παραλίες και με ήσυχα βράδια ή κοσμικές σε πολύβουα beach bars και ξενύχτια σε κλαμπ

Και τα δύο μου αρέσουν και τα έχω κάνει κατά περιόδους. Εξαρτάται από τη φάση που βρίσκομαι, την παρέα που έχω, τις ανάγκες που νιώθω… Πάντοτε απολαμβάνω να συναντώ τους φίλους για ένα τετραήμερο διασκέδασης στη Μύκονο, αλλά έπειτα θα απομονωθώ. Η αλήθεια είναι πως αγαπώ τις έρημες παραλίες, γιατί στις διακοπές μου διαβάζω πάρα πολύ και μου αρέσει να είμαι μόνος, συντροφιά με ένα βιβλίο. Κάθε φορά που το τελειώνω, μάλιστα, το αφήνω εκεί που κάνω διακοπές, για να το βρει κάποιος άλλος και να το διαβάσει. Εχω αφήσει βιβλία σε ελληνικά νησιά, αλλά και στο εξωτερικό, στη Ζανζιβάρη, στην Γκόα της Ινδίας, σε διάφορα σημεία του πλανήτη.Σ

Γυμνάζεσαι και προσέχεις τη διατροφή σου ακόμη και στις διακοπές;

Προσέχω, ναι. Καταρχάς, η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για μένα, γυμνάζομαι έξι φορές την εβδομάδα όπου και να βρίσκομαι, επίσης τρέχω αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά. Συχνά κάνω και αθλήματα, όπως τένις και κολύμβηση, ενώ μετακινούμαι με ποδήλατο ή με τα πόδια. Οσο για τη διατροφή μου, στερούμαι πολλά πράγματα, η αλήθεια είναι, όπως τα γλυκά που μου αρέσουν πολύ. Πατάτες τηγανητές έχω να φάω πάνω από 14 χρόνια, δεν πίνω αλκοόλ, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, ενώ έχω κόψει και το κάπνισμα εδώ και πολλά χρόνια.

nektarios kyrkopoulos17071

Κάνοντας έναν απολογισμό στα επαγγελματικά σου τη φετινή σεζόν, ποιες στιγμές κρατάς ως τις πιο ξεχωριστές;

Σίγουρα το εξώφυλλο της «Summer by Espresso». Ενιωσα πολύ όμορφα στη φωτογράφιση και γενικότερα το αποτέλεσμα της εν λόγω παραγωγής με ικανοποίησε πλήρως. Κρατώ επίσης κάποιες επιτυχημένες καμπάνιες που έκανα στο εξωτερικό και σίγουρα το νέο μου συμβόλαιο για μια σημαντική συνεργασία στην Κορέα, που θα αρχίσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Αν άρχιζες την καριέρα σου από την αρχή, τι θα έκανες διαφορετικά;

Τίποτα, θα έκανα ακριβώς τα ίδια. Μου λένε πολλοί φίλοι μου: «Να ήμασταν τώρα 25 χρονών!» Εγώ δεν θα το ήθελα αυτό, γιατί σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να ξεκινούσα πάλι από την αρχή όλο τον αγώνα που έχω κάνει στη δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος με αυτά που έχω καταφέρει, ικανοποιημένος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, και πλέον απολαμβάνω όλους τους κόπους μου.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως επιλέγονται ηθοποιοί σε κάστινγκ ανάλογα με τους followers που έχουν στο Instagram. Ισχύει και στο μόντελινγκ αυτό;

Στο καθαρό μόντελινγκ, όπου περνάς από κάστινγκ και επιλέγεσαι με το κριτήριο να ταιριάζεις στο εκάστοτε πρότζεκτ, δεν μετράνε οι followers. Αν κάνεις μόντελινγκ στο Instagram, ίσως… Ομως, είναι πραγματικό μόντελινγκ αυτό; Πρόσφατα διάβασα κάτι έξυπνο: «Τι δουλειά κάνεις; Είμαι μοντέλο στο Instagram, εσύ; Εγώ είμαι εκατομμυριούχος στη Μονόπολη!»

nektarios kyrkopoulos1707 kentriki

Ποια είναι η σχέση σου με τα ζώα συντροφιάς;

Τα λατρεύω! Δίνουν την πιο ανιδιοτελή αγάπη που μπορεί να υπάρξει. Ο παππούς μου είχε δυο μεγάλους σκύλους, όλοι μου οι φίλοι έχουν σκυλιά και είναι όλα υπέροχα. Λατρεύω επίσης τις γάτες, είναι τόσο όμορφες και ανεξάρτητες. Προσωπικά είχα χελώνες μικρός. Μεγαλώνοντας όμως και κάνοντας αυτή τη δουλειά, με τόσα ταξίδια, παρότι σκέφτηκα πολλές φορές να πάρω ζώο, κατάλαβα τελικά ότι δεν μπορώ, αφού λείπω για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χαίρομαι όμως πολύ τα ζώα των φίλων μου.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...