Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις βουτιές με το γιο της στη Μύκονο

Βουτιές για μαμά και γιο

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο με την οικογένειά της. Μόλις ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έφυγε για διακοπές.

Μετά την απόφασή της να αφήσει το «Shopping star» δεν είχε κάποια πρόταση που να της αρέσει και αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν.

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Είναι κομμάτι του, είναι η ζωή του, είναι η μεγάλη αγάπη του τα παιδιά του.

Αν με δυσκόλεψε στην αρχή; Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Άλλο να έχεις τα βαφτιστήρια σου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τη σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά, πώς είναι συναισθηματικά, πώς λειτουργεί με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Ένα από τα πράγματα που με κέρδισε σε αυτόν, είναι πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Τα έβλεπε και “έλιωνε”.

Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και δεν μπορούν να καταλάβουν το τι συμβαίνει ακριβώς και αυτό μπορεί να έχει και μεγάλη επικινδυνότητα στην ψυχοσύνθεσή τους.

Από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή το πάρκο.

Δεν τους λέω ποτέ ότι είμαστε πιο πάνω ή πιο πέρα από κανέναν. Είμαστε μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες. Η μαμά δουλεύει στην τηλεόραση. Νομίζουν ότι μόνο το Shopping Star. Δεν τους λέω για τα εξώφυλλα, δεν τους λέω τίποτα.

Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα τότε. Δεν έχω κανένα θέμα να ασχοληθεί η Μπιάνκα με το μόντελινγκ, ξέρω που να τη στείλω. Ο Ηλίας δεν θα το ήθελε αυτό», έχει πει σε συνέντευξή της. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε με το γιο της Κάρολο στην παραλία.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα