Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Συγκλονίζει η Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ»

«Mε κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας»

Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, έχει σπουδάσει ψυχολογία και φιλοσοφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία στη Ρώμη, αυτό όμως που την κέρδισε περισσότερο ήταν το θέατρο. Από τις πρώτες εμφανίσεις της στην τηλεόραση ήταν η σειρά «Ταμάμ» ενώ στην πορεία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου.

tzortzina liosi kentriki

Η Τζωρτζίνα Λιώση, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το Μάτι, τον τόπο όπου πέρασε πολλά καλοκαίρια: «Πέρασα όλη μου τη ζωή στο Μάτι, όχι μόνο τα καλοκαίρια μου. Ήταν οι φίλοι μου εκεί, στην Αθήνα γυρίζαμε μόνο για το σχολείο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε αυτό το μέρος αλλά δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παρ’ όλα αυτά, για μένα εξακολουθεί το Μάτι να είναι από τα πιο όμορφα σημεία στον χάρτη».

tzortzina liosi3

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε την Τζωρτζίνα Λιώση με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Με σιχάθηκα, αλλά και πάλι όχι εντελώς». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι καθώς εχθές συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια.

tzortzina liosi

«Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες. Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι. Για μένα και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν δύσπνοια ή πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού… Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου» είπε φανερά συγκινημένη η Τζωρτζίνα Λιώση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...