Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κορούλα της

Νονός της ανιψιάς του έγινε στην Κύπρο ο Βασάλος

Η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κορούλα της σε ένα κτήμα έξω από την Αθήνα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδεψε στην Κύπρο για να γίνει νονός της ανιψιάς του.

Μέσα στη γενικότερη ειδησεογραφική «μαυρίλα» των ημερών λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που κατακαίνε την Ελλάδα μας για ακόμη ένα καλοκαίρι, ξεχώρισαν τούτες οι δύο «χρωματιστές» (τουτέστιν χαρμόσυνες!) ειδήσεις.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, που χαρακτηρίστηκε από τους μετεωρολόγους η πιο ζεστή μέρα του φετινού καλοκαιριού, καθώς το θερμόμετρο έγραψε 45 βαθμούς Κελσίου, η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης μοιράστηκαν με συγγενείς και φίλους τους την ξεχωριστή στιγμή της βάφτισης του δεύτερου παιδιού τους, της μικρής Κυβέλης, η οποία θα γίνει ενός έτους στις 8 Αυγούστου.

manto gasteratou2507

Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα κτήμα έξω από την Αθήνα, με νονούς την παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη και τον σύζυγό της Τάσο Παναγιώταρη, ενώ ακολούθησε πάρτι, με τη θερμοκρασία να… χτυπά κόκκινο. Η Μαντώ Γαστεράτου, όμως, προκειμένου τα μέλη της οικογένειάς της και οι καλεσμένοι της να μην εκτεθούν στον ήλιο, κανόνισε τελικά το τραπέζι να γίνει σε εσωτερικό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτήματος.

manto gasteratou25071

Σε φωτογραφίες από το μυστήριο και το τραπέζι της βάφτισης που αναρτήθηκαν στα social media εντοπίσαμε και ορισμένους από τους διάσημους καλεσμένους, όπως την Μπάγια Αντωνοπούλου, που έχει βαφτίσει τον γιο της παρουσιάστριας και του Νίκου Ισηγόνη, τον πρωτότοκό τους Γιώργο, αλλά και τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ενώ κάπου πήρε το μάτι μας και την «Ελσα» από το «Frozen», που μαζί με τον «Spider-man» ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά που βρέθηκαν στο πάρτι.

manto gasteratou2507 kentriki

Στο μεταξύ, την ίδια ημέρα (περίπου και την ίδια ώρα) πλην όμως σε γειτονική χώρα από τη δική μας, στην Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός, βαφτίζοντας την κορούλα της αδελφής του Μαριάννας. Ο πρώην παίκτης του «Survivor», ο οποίος απέκτησε πρόσφατα νέο hair-look, κάνοντας τα μαλλιά του ράστα, ταξίδεψε αεροπορικώς στη Λευκωσία.

konstantinos vasalos2507

Δεν έβρισκε ταξί

Οπως ενημέρωσε, μάλιστα, τους followers του στο Instagram χρειάστηκε να κάνει οτοστόπ για να πάει στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αφού δεν έβρισκε ταξί και λίγο έλειψε να χάσει την πτήση του. Δεν την έχασε, όμως, και μέσα από επόμενη ανάρτησή του αποκάλυψε και τα ευχάριστα μαντάτα για τα βαφτίσια της ανιψιάς του. «Ο θείος Κωνσταντίνος έγινε και νονός! Δέσποινα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του που ανέβασε στον λογαριασμό του, αγκαλιά με τη νεοφώτιστη.

konstantinos vasalos25071

Φυσικά, τα σχόλια με τις ευχές από διάσημους (και όχι μόνο) φίλους του έπεσαν… βροχή, ανάμεσά τους ήταν και η πρώην του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ρία Κολοβού, οι οποίοι του έγραψαν πως το… λάδι έπιασε αμέσως, αφού στη φωτογραφία η μικρούλα φαίνεται να κάνει παρόμοιες γκριμάτσες με τον θείο και νονό της.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...