Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου

Μια ανάρτηση με νόημα

Σε νέα ανάρτηση με νόημα προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον λογαριασμό της στο Instagram με εμφανή διάθεση να… περάσει τα μηνύματά της, μετά τη νέα εποχή που άρχισε στη ζωή της από τον ερχομό του παιδιού της στον κόσμο.

Ιωάννα Μαλέσκου

«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα.

Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη… και πότε πότε να “πετάς και στα σύννεφα”. Ευτυχώς για μένα το “ροζ συννεφάκι” μου δεν με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)» έγραψε η παρουσιάστρια και νέα μανούλα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα