Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Κρουαζιέρα και για τον θρύλο των παρκέ Μάτζικ Τζόνσον! – Στη Σαντορίνη ο ΝΒΑer Στεφ Κάρι!

Σούσουρο στη Μύκονο για πλαστική Vip νοικοκυρά

Από όλα έχει το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας αναφορικά με τις VIPs αφίξεις! Από νυν και πρώην αστέρια του ΝΒΑ μέχρι διάσημες τηλεοπτικές νοικοκυρές «ροφούς», που γίνονται αντικείμενο κουτσομπολιού λόγω των πλαστικών στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου!

Ακόμα ένας αστέρας, λοιπόν, του ΝΒΑ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από τον τέσσερις φορές πρωταθλητή Στεφ Κάρι, ο οποίος διακοπάρει με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη. Στεφ και Αγιέσα επέλεξαν να γιορτάσουν τη 12η επέτειο του γάμου τους στη ρομαντική Σαντορίνη, με το ζευγάρι να είναι μέσα στα μέλια ακόμη και στις αναρτήσεις τους στο Ιnstagram.

stef kari0108
Ρομαντικές στιγμές στη Μύκονο για τον Στεφ Κάρι και τη σύζυγό του Αγιέσα

«Σε αγαπώ περισσότερο από ό,τι πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχουμε μοιραστεί, τα πάνω και τα κάτω, τους τρόπους που η ζωή μάς έχει φέρει κοντά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση πολλή χαρά από την πρώτη μέρα» ήταν τα λόγια του κορυφαίου σουτέρ, με τη Αγιέσα, που έχει δικές της εκπομπές μαγειρικής ενώ έχει γράψει και βιβλία γαστρονομικής, να συμπληρώνει τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις, με φόντο τις ομορφιές του ελληνικού νησιού: «Είναι η επέτειός μας! 12 χρόνια παντρεμένοι με τον καλύτερο φίλο μου και τον έρωτα της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού και αναμνήσεις. Τόσα πολλά ακόμα. Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ! Αισθάνομαι ευλογημένη πέρα από κάθε μέτρο»!

Αυτός όμως που είναι μαγεμένος με την Ελλάδα είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, με τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ να εξυμνεί διαρκώς τη χώρα μας! O σταρ των παρκέ, που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του ’80 με τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς, βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με το πολυτελές γιοτ του. Ετσι, κατά τη διάρκεια της περιήγησής του με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους πέρασε και από τον Ισθμό της Κορίνθου, με τον ίδιο να λέει στους διαδικτυακούς του φίλους: «Σήμερα (σ.σ.: χθες) αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της διώρυγας της Κορίνθου, από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο»!

magic jonson0108
Στον Ισθμό της Κορίνθου ο Μάτζικ Τζόνσον και η γυναίκα του

Και αν ο Τζόνσον κάνει την κρουαζιέρα του, στη Μύκονο έχει ρίξει «άγκυρα» η σταρ του ριάλιτι «The Real Housewives of New Jersey» Τερέζα Τζουντίς, η οποία ήρθε για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο στο νησί των ανέμων με τον σύζυγό της Λούις Ρουέλας, μετά τον μήνα του μέλιτος πέρυσι το καλοκαίρι.

Στο Nammos

Η Τζουντίς, σύμφωνα με την «Daily Mail», εθεάθη την Κυριακή να απολαμβάνει τη θάλασσα και την παραλία στο Nammos Beach Bar. Η πλαστική εμφάνισή της όμως, με τα πειραγμένα χείλη της να της έχουν μετατρέψει σε ροφό, αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμό ανάμεσα στους κοσμικούς λουόμενους, που ψοφάνε για κουτσομπολιό!

tereza natura0108
Η εμφάνιση στο nammos της Τερέζα Τζουντίς, που έπαιζε στο reality «The Real Housewives of New Jersey», προκάλεσε σούσουρο! Οι λόγοι είναι εμφανείς: Χείλη ροφού και σώμα μες στις πλαστικές

Μαζί με την Τζουντίς ήταν και οι κόρες της που απέκτησε από τον πρώτο σύζυγό της, καθώς και ο γιος του Ρουέλας από την πρώην σύζυγό του Μαρίσα Ντιμαρτίνο. Εκτός όμως από τις πλαστικές που έβγαζαν μάτι, στο χέρι της έβγαζαν μάτι η βέρα της αλλά και το δαχτυλίδι με το γιγάντιο διαμάντι που της είχε χαρίσει ο Ρουέλας το 2021, όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η οικογένεια, λοιπόν, βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου από την περασμένη Πέμπτη, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, και σε αυτό το διάστημα έχει απολαύσει την ελληνική κουζίνα, δείχνοντας προτίμηση στις μακαρονάδες με οστρακοειδή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...