Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Μάστορας – Καληφώνη και Παππά – Λάζαρης: Full in love στις διακοπές

Τα δύο ερωτευμένα ζευγάρια που μονοπωλούν το φετινό καλοκαίρι!

«Ολα μοιάζουν καλοκαίρι, στη δική σου αγκαλιά…» λέει ένα τραγούδι του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES που ερμηνεύει ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας

Μπορεί μάλιστα το εν λόγω κομμάτι να κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια, ωστόσο φαίνεται να έχει «κουμπώσει» στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη μόλις από το περσινό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασε με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι δυο τους ήρθαν κοντά πριν από ενάμιση χρόνο, με τις πρώτες πληροφορίες για το ειδύλλιό τους να διαρρέουν έπειτα από μια εξόρμησή τους σε παραλιακό κλαμπ της Χαλκιδικής.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, πάντως, δεν παραδέχονταν πως είναι ζευγάρι, ενώ ακόμη κι όταν δεν είχαν πια τρόπο να το κρύψουν απέφευγαν να μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα. Από τη μέρα, ωστόσο, που εκείνη παραδέχτηκε δημοσίως το ειδύλλιό τους τα πράγματα άλλαξαν. Εγιναν και οι δυο πιο εξωστρεφείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικά το γνωστό μοντέλο έχει εξελιχθεί στην πιο πιστή γκρούπι του συντρόφου της. Ολο τον χειμώνα τον επισκεπτόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ και τώρα είναι δίπλα του σε κάθε συναυλία του. Οπως πρόσφατα, που ταξίδεψε μαζί του στην Κύπρο, όπου οι MΕΛΙSSES είχαν τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις, και μέσω των social media μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Και ο Χρήστος Μάστορας, όμως, δημοσίευσε φωτογραφίες από την Κύπρο, ανάμεσά τους και και ένα «πειραγμένο» στιγμιότυπο στο οποίο οι δυο τους είναι καβάλα σε ένα jet ski.

Φουλ του έρωτα και για τη Δανάη Παππά, η οποία φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση του ειδυλλίου της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους στη σχέση τους. Μια σχέση που φαίνεται να δυναμώνει μέρα με τη μέρα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον.

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης

«Θα ήθελα πολύ να γίνει θρησκευτικός γάμος, με νυφικό, παρανυφάκια, όλο το πακέτο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά εντάξει, είναι στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο, όχι τώρα, σε λίγο καιρό» είχε δηλώσει εκείνη σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπούν πολύ και οι δύο, φροντίζοντας με κάθε ευκαιρία να πραγματοποιούν αποδράσεις.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλιστα, τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, η Δανάη και ο Λάμπρος επιλέγουν πιο ήσυχα μέρη για τις διακοπές τους, αποφεύγοντας τις κοσμικότητες. Οπως το Μεγανήσι με τα μαγευτικά τοπία και τα κρυστάλλινα νερά, όπου βρέθηκαν προχθές, έχοντας θέσει ως επόμενο προορισμό τους, τους Παξούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...