Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μάστορας – Καληφώνη και Παππά – Λάζαρης: Full in love στις διακοπές

Τα δύο ερωτευμένα ζευγάρια που μονοπωλούν το φετινό καλοκαίρι!

«Ολα μοιάζουν καλοκαίρι, στη δική σου αγκαλιά…» λέει ένα τραγούδι του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES που ερμηνεύει ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας

Μπορεί μάλιστα το εν λόγω κομμάτι να κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια, ωστόσο φαίνεται να έχει «κουμπώσει» στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη μόλις από το περσινό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασε με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι δυο τους ήρθαν κοντά πριν από ενάμιση χρόνο, με τις πρώτες πληροφορίες για το ειδύλλιό τους να διαρρέουν έπειτα από μια εξόρμησή τους σε παραλιακό κλαμπ της Χαλκιδικής.

kalifoni garyfalia0108
Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, πάντως, δεν παραδέχονταν πως είναι ζευγάρι, ενώ ακόμη κι όταν δεν είχαν πια τρόπο να το κρύψουν απέφευγαν να μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα. Από τη μέρα, ωστόσο, που εκείνη παραδέχτηκε δημοσίως το ειδύλλιό τους τα πράγματα άλλαξαν. Εγιναν και οι δυο πιο εξωστρεφείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικά το γνωστό μοντέλο έχει εξελιχθεί στην πιο πιστή γκρούπι του συντρόφου της. Ολο τον χειμώνα τον επισκεπτόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ και τώρα είναι δίπλα του σε κάθε συναυλία του. Οπως πρόσφατα, που ταξίδεψε μαζί του στην Κύπρο, όπου οι MΕΛΙSSES είχαν τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις, και μέσω των social media μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Και ο Χρήστος Μάστορας, όμως, δημοσίευσε φωτογραφίες από την Κύπρο, ανάμεσά τους και και ένα «πειραγμένο» στιγμιότυπο στο οποίο οι δυο τους είναι καβάλα σε ένα jet ski.

mastoras 1 large

Φουλ του έρωτα και για τη Δανάη Παππά, η οποία φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση του ειδυλλίου της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους στη σχέση τους. Μια σχέση που φαίνεται να δυναμώνει μέρα με τη μέρα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον.

papa lazaris0108
Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης

«Θα ήθελα πολύ να γίνει θρησκευτικός γάμος, με νυφικό, παρανυφάκια, όλο το πακέτο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά εντάξει, είναι στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο, όχι τώρα, σε λίγο καιρό» είχε δηλώσει εκείνη σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπούν πολύ και οι δύο, φροντίζοντας με κάθε ευκαιρία να πραγματοποιούν αποδράσεις.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλιστα, τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, η Δανάη και ο Λάμπρος επιλέγουν πιο ήσυχα μέρη για τις διακοπές τους, αποφεύγοντας τις κοσμικότητες. Οπως το Μεγανήσι με τα μαγευτικά τοπία και τα κρυστάλλινα νερά, όπου βρέθηκαν προχθές, έχοντας θέσει ως επόμενο προορισμό τους, τους Παξούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...