Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οικογενειακό ταξίδι στις Μαλδίβες

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αφού ανανέωσαν την συνεργασία τους με το STAR, ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους. Το ζευγάρι, ξεκίνησε τις διακοπές του την Δευτέρα 31 Ιουλίου και επέλεξε ως πρώτο προορισμό τις μαγευτικές Μαλδίβες.

Η Ελένη Χατζίδου, ήδη μοιράζεται στιγμιότυπα των διακοπών τους με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ιστοριών στο Instagram, ενώ ανέβασε και μια σειρά από φωτογραφίες γράφοντας στην λεζάντα: «Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις #maldives ! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελίτα).

Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα