Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με μελαχρινή καλλονή ο Παναγιώτης Τριβυζάς λίγους μήνες μετά το διαζύγιο

New love

Ενας κύκλος είναι η ζωή. Οι άνθρωποι γνωρίζονται, ερωτεύονται, παντρεύονται και φέρνουν παιδιά στον κόσμο. Ενας κύκλος είναι και η showbiz, όπου, μάλιστα, είχαμε κι από τα τρία χαρμόσυνα μαντάτα τις προηγούμενες μέρες: γάμο, γεννητούρια και νέο ειδύλλιο!

Τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λώση έφερε στον κόσμο χθες η κόρη της Αντζελας Δημητρίου, Ολγα Κιουρτσάκη. Οπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη τραγουδίστρια απέκτησε εγγονούλα και πετάει στον έβδομο ουρανό από τη χαρά της, αφού την περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία. Η κόρη της Ολγας και του Φώτη γεννήθηκε 3 κιλά και 400 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, το ίδιο και η μαμά της, η οποία αισθάνεται τεράστια ευλογία από τον Θεό για τα θαύμα που ήρθε στη ζωή της.

antzela dimitriou0208
Η Αντζελα Δημητρίου με την κόρη της Ολγα και τον Φώτη Λώση

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της «Λαίδης» του ελληνικού πενταγράμμου, η εγγονή της πρόκειται να πάρει δύο ονόματα. «Περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου, του Μιχάλη» είχε πει χαρακτηριστικά. Και να που αυτή η ξεχωριστή μέρα για την ίδια και την οικογένειά της έφτασε επιτέλους.

antzela dimitriou02081

Οπως έφτασε και η μέρα του γάμου του Τιμολέοντα Διαμαντή. Μπορεί ο δημοφιλής chef να έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν γινόταν να μη διαρρεύσει το γεγονός ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Κωνσταντίνας. Το γαμήλιο μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία Βόλου.

timoleon0208
Ο Διαμαντής με την όμορφη σύζυγό του

Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Κωστόπουλος, με τον γαμπρό, τον κουμπάρο Βαλάντη Γεωργατζή και φίλους του ζευγαριού να πέφτουν στην πισίνα, όπου συνεχίστηκε το πάρτι! Σημειώνεται πως ο chef που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του reality μαγειρικής του Star «MasterChef», καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει κιόλας, έχει επιστρέψει πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την όμορφη πόλη της Θεσσαλίας, ανοίγοντας συνεταιρικά εκεί ένα ουζερί.

Στο μεταξύ, σε ένα ουζερί στη Λευκάδα εθεάθη πρόσφατα ο Παναγιώτης Τριβυζάς να πίνει το κρασάκι του μαζί με μια μελαχρινή καλλονή αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητής του στίβου έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, γεγονός που δεν προσπαθεί να κρύψει.

panagiotis trivizas0208
Ο Τριβυζάς με μελαχρινή καλλονή

Απεναντίας, ο ίδιος ανέβασε δύο Instagram stories στον λογαριασμό του με τη νέα του σύντροφο και τον σκύλο τους, που κάνει μαζί τους διακοπές στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. Στην πρώτη φωτογραφία γευματίζει μαζί με την αγαπημένη του, με θέα το ηλιοβασίλεμα, ενώ την κοιτά γλυκά στα μάτια. Στη δεύτερη το ζευγάρι κάθεται σε έναν όμορφο χώρο με ρομαντική ατμόσφαιρα, πάλι παρέα με τον τετράποδο πιστό φίλο του αθλητή. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι είχαν σχέση για 5,5 χρόνια και παντρεύτηκαν τον περσινό Σεπτέμβριο, τρεις μήνες αργότερα χώρισαν ξαφνικά, με την απόφαση του διαζυγίου τους να… βαραίνει την πρώην παίκτρια του «Survivor».

Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Δεν ξέρω ακριβώς τι μεσολάβησε ανάμεσά μας για να φτάσουμε στο θέμα του διαζυγίου. Ηταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ σεβάστηκα, γιατί εγώ δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ηταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ηταν ένα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε. Είχαμε κάνει σχέδια για οικογένεια» είχε πει αργότερα σε συνέντευξή του ο αθλητής, συμπληρώνοντας πως το διαζύγιό τους έχει οριστικοποιηθεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...