Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Τα γενέθλια του Γαβαλά που έκλεισε τα 71, τα κορίτσια του «Love Island» και ο big Σακίλ Ο’ Νιλ

Η Μύκονος του έρωτα με τούρτες, «γορίλες» & «ποντικούς»

Γενέθλια για τον Λάκη τον… γλυκούλη, επέλαση του βρετανικού «Love Island», βραδινά σεργιάνια αλά «My Style Rocks» στα Ματογιάννια και νέα «κλικ» από τις business and pleasure διακοπές του θηριώδους Σακίλ Ο’ Νιλ! Απ’ όλα έχει και το σημερινό μενού στον πλανήτη Μύκονο, που υποδέχτηκε έναν γνώριμό του για να γιορτάσει με φίλους του τα γένεθλιά του!

Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν έκλεισε τα 71 του χρόνια, με τον δημοφιλή και διαχρονικά εκκεντρικό σχεδιαστή και επιχειρηματία, που έκανε δυναμικό comeback στην αγορά της μόδας με το brand Temeno, να σβήνει τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του σε γνωστό στέκι, στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους. Ανάμεσά τους ήταν η Ελενα Γαλύφα, η Μελίνα Κάππη, η Υβόννη Ντόστα και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος με τον οποίο ο Mister Lak διατηρεί στενή φιλία!

lakis gavalas0808
Ο Λάκης κρατώντας την τούρτα των γενεθλίων του

«Εκανε τη φυλακή… επάγγελμα»

Εκεί ήταν και η κάμερα του τοπικού μέσου Mykonos Live TV, με το birthday… boy να κάνει αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα πώς είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του ακόμα και στη φυλακή. «Και στη φυλακή όπου ήμουν τα είχαμε γιορτάσει κι εκεί τα γενέθλια μια χαρά…

Είχα 2.300 άτομα που μου φώναζαν από το κάγκελο “χρόνια πολλά” και τραγουδούσαν» δήλωσε αρχικά, συμπληρώνοντας ότι έκανε τη φυλακή… επάγγελμα, αφού από τη νέα σεζόν θα παίξει σε σίριαλ που εκτυλίσσεται σε φυλακές. Οπως επισήμανε, μάλιστα, όλος ο κόσμος είναι μια φυλακή!

«Ο κόσμος είναι φυλακισμένος στο look, στην αισθητική» πρόσθεσε. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες πριν από το party του ο Γαβαλάς δεν παρέλειψε να αναρτήσει στο Instagram μια (συλλεκτική!) φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, κάνοντας τον απολογισμό του.

«Ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος η κυρα-Τζοβάννα φέρνει στον κόσμο τον 5κιλο Απόστολο Δ. Γαβαλά. Σήμερα, μετά από 7 δεκαετίες και βάλε, ο μικρός Λάκης μεγάλωσε, διέπρεψε, ανέβηκε, κατέβηκε, ξανανέβηκε, με αποτέλεσμα υπέροχων γλουτιαίων και μηριαίων μυών» σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ. «Σβήνω λοιπόν 71 κεράκια, αλλά δεν σβήνω κανένα από τα υπέροχα χρόνια μου γεμάτα εμπειρία, χαρές, λύπες, έρωτες, φίλους, υλικά και ψυχικά αγαθά και σεβασμό στην ύπαρξή μου και στους γύρω μου…» συμπλήρωσε ο Λάκης.

Kαι μπορεί το πάρτι του να είχε άρωμα μόδας, όμως και στα Ματογιάννια η παρουσία της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» Emilia Vodos συγκέντρωσε τα φλας. Το μοντέλο, που απολαμβάνει τις διακοπές του στον κοσμοπολίτικο προορισμό με μια φίλη του, διασκέδασε στο γνωστό κλαμπ Queen Riva, όπου εντυπωσιάστηκε από το χορευτικό σόου με τους αναμμένους πυρσούς!

Στα βρετανικά media

Αυτές όμως που ξεσάλωσαν στις κοσμικές παραλίες ήταν οι πρώην παίκτριες άλλου ριάλιτι, και μάλιστα ξενόφερτου! Βρετανίδες τηλεπερσόνες του «Love Island», που θυμίζει περισσότερο γυρίσματα αισθησιακής ταινίας παρά ριάλιτι εγκλεισμού, απόλαυσαν τα χάδια του ήλιου σε γνωστό beach bar!

gaby allen0808
Gabby Allen και Daisy Tomlinson σε κοσμικό beach bar

Και αν τα ονόματα Gabby Allen Daisy Tomlinson και Tanya Manhenga δεν σας λένε κάτι, βρετανικά μέσα που ψοφάνε για κουτσομπολιό ασχολήθηκαν δεόντως με τα κορίτσια του ριάλιτι, με την «Daily Mail» μάλιστα να κάνει και σχετικό ρεπορτάζ για τις διακοπές τους στη Μυκονο!

gaby allen08081
H πίσω όψη της Gabby Allen

Οσο για τον Σακίλ Ο’ Νιλ, δεν χρειάζονται συστάσεις! Ο θηριώδης άλλοτε σταρ του NBA, που έπαιξε μουσική πίσω από τα decks κλαμπ πριν από λίγες ημέρες, δεν γινόταν να μην κάνει και τις μίνι κρουαζιέρες του!

sakil oneil0808
O Σακίλ Ο’ Νιλ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...