Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Σε… δύο γκρουπ μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας είδαν σε θερινό σινεμά την ταινία του καλοκαιριού

Eστεμμένη «Barbie» στις Σπέτσες

Μπορεί η τέως βασιλική οικογένεια, που και φέτος επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, να μην ντύθηκε στα… ροζ για να απολαύσει την ταινία «Barbie», η οποία σπάει αυτό το καλοκαίρι ρεκόρ εισιτηρίων παγκοσμίως, όμως οι θεατές του ιστορικού θερινού Cine Marina στο νησί του Αργοσαρωνικού ξαφνιάστηκαν βλέποντας μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας να κάθονται στις καρέκλες για να νιώσουν και αυτά κάτι από… Κen ή Βarbie!

Εκτός λοιπόν από μπάνια και παραλίες, οι γαλαζοαίματοι προτίμησαν για τη διασκέδασή τους και την έβδομη τέχνη! Ντυμένοι κάζουαλ, ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους it girl Μαρία Ολυμπία είδαν με ποπκόρν και αναψυκτικά τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ στους ρόλους της Barbie και του Ken αντίστοιχα, με τη Μαρία Ολυμπία μάλιστα να ανεβάζει και insta story από την οικογενειακή τους έξοδο! Μπροστά της στις τιρκουάζ πολυθρόνες κάθονταν οι γονείς της, με την ίδια να απαθανατίζει με το κινητό το… κινηματογραφικό ενσταντανέ!

Δεν ξέρουμε πάντως αν σαν άλλοι κριτικοί του σινεμά τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους πρότειναν σε Παύλο, Μαρί Σαντάλ και θυγατέρα να δουν την ταινία ή αν ακολούθησαν και αυτοί τη σινέ μόδα των ημερών! Και γιατί το λέμε αυτό; Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, βλέπετε, κοντά στη μητέρα της Αννα Μαρία, στο πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον Κωνσταντίνο, βρέθηκαν η κόρη της, πριγκίπισσα Αλεξία, με τον σύζυγό της Κάρολος Μοράλες και τα παιδιά τους Αριέττα, Αννα Μαρία, Κάρολος και Αμέλια, όπως και η ανιψιά της ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας (κόρη της βασίλισσας Σοφίας και του βασιλιά Χουάν Κάρλος) με τα παιδιά της Μιγέλ και Ιρένε, και άπαντες παρακολούθησαν και αυτοί στο θερινό σινεμά των Σπετσών την προβολή της δημοφιλούς ταινίας.

Η Αννα Μαρία με τη Μαρία Ολυμπία

Βγαίνοντας μάλιστα από το σινεμά, όλα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας ήταν χαμογελαστά και φάνηκε να απολαμβάνουν μία από τις όμορφες ελληνικές παραδόσεις, τα θερινά σινεμά, δίπλα στη θάλασσα!

Μέλη της Βασιλικής οικογένειας στο πρώτο γκρουπ σινεφίλ που είδε την Barbie

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα