Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Μαρίνος Κόνσολος: Δημιούργησαν προφίλ με το όνομά του σε εφαρμογή γνωριμιών

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών»

Προσοχή, κυκλοφορεί… μαϊμού Μαρίνος Κόνσολος στο Tinder.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακάλυψε τυχαία πως κάποιος χρησιμοποιεί τα στοιχεία του, έτσι ώστε να έχει επιτυχίες στην πασίγνωστη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που το έμαθε, αφού τον ενημέρωσε γι’ αυτό μια follower του στο Instagram, η οποία, νομίζοντας πως τον είχε «πετύχει» στο Tinder, του έστειλε μήνυμα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να δικαιολογηθεί που από κεκτημένη ταχύτητα πάτησε κατά λάθος το « όχι» βλέποντας το όνομα και τη φωτογραφία του στην εφαρμογή γνωριμιών, με αποτέλεσμα να τον απορρίψει!

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το “no” και όχι το “yes” και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα, δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram. Αυτά!» έγραψε η follower του ηθοποιού στο Instagram, εκφράζοντάς του έτσι το ενδιαφέρον της χωρίς περιστροφές.

Με μεγάλη έκπληξη τότε ο Μαρίνος αναδημοσίευσε το μήνυμά της στα stories του για να κάνει γνωστό ότι δεν έχει λογαριασμό στο Tinder.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο!» ανακοίνωσε, κλείνοντας το θέμα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα