Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι διακοπές διαρκείας του ντι Κάπριο στην Ευρώπη και η «παρέλαση» καλλονών σε πολυτελές σκάφος

Το ένα μοντέλο πιάνει, το άλλο αφήνει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ενώ εκμεταλλεύεται την απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ για να κάνει διακοπές διαρκείας στην Ευρώπη.

φ9 Megan Roche 1

Τους τρεις μήνες που σουλατσάρει στα μέρη μας ο «Λέο» έχει υποδεχτεί μια καραβιά μοντέλα σε πολυτελές γιοτ δισεκατομμυριούχου, πυροδοτώντας συχνά φήμες για εφήμερες σχέσεις, ενώ άλλες φορές αποδείχτηκε ότι «βάζει πλάτες» για τους κολλητούς του φίλους.
Από τον Μάιο, που πάτησε πόδι στην Ευρώπη για να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Killers Of The Flower Moon», στο Φεστιβάλ των Καννών, μέχρι σήμερα έχει επισκεφτεί τουλάχιστον εννέα κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Βρετανία.φ5 Maya Jama 2

Στις Κάννες, το γιοτ που έθεσε στη διάθεση του 48χρονου σταρ ο δισεκατομμυριούχος πρώην σύζυγος της Μαράια Κάρεϊ, Τζέιμς Πάκερ, μετατράπηκε σε κέντρο διερχομένων για μοντέλα.

φ7 Rose Bertram 3

Ανάμεσά τους, όπως αναφέρει η «Sun», ξεχώρισε η Ιρίνα Σάικ, δίνοντας τροφή σε φήμες ότι η πρώην σύντροφος του βραβευμένου με Grammy ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ και ο «μοντελάκιας» εργένης του Χόλιγουντ είχαν σχέση. Δεν συνέβη το ίδιο όταν στο γιοτ ανέβηκε η Ναόμι Κάμπελ, καθώς η μακροχρόνια φιλία της με τον «Λέο» είναι γνωστή σε όλους.

φ4 irina 3
Τον Ιούνιο, ο Ντι Κάπριο σήκωσε την άγκυρα για να επισκεφτεί τη γειτονική Ιταλία. Αρχικά πάρκαρε το γιοτ στο λιμάνι του γραφικού Αμάλφι, νότια της Νάπολης, και, παρόλο που στο σκάφος εθεάθησαν καλλονές άγνωστης ταυτότητας, ο ηθοποιός πέρασε τις διακοπές κυρίως με τους γονείς του και τον κολλητό του φίλο Τόμπι Μαγκουάιρ. Η παρέα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επισκεφτεί τη Φλωρεντία, αλλά αμέσως μετά ο «Λέο» επέστρεψε στις παλιές «κακές» συνήθειες.

Οταν το γιοτ του εθεάθη στο κοσμοπολίτικο Φόρτε ντέι Μάρμι, κοντά στην Πίζα, ο φακός των παπαράτσι έπιασε το εντυπωσιακό μοντέλο Νίιλαμ Γκιλ να χαλαρώνει πάνω στο σκάφος μαζί με τις φίλες της, που την ανταγωνίζονταν σε ομορφιά. Ηταν τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι ο Ντι Κάπριο και η 28χρονη Γκιλ ήταν ζευγάρι.

φ2 new Arabella Chi 3

Ο 48χρονος ηθοποιός μπέρδεψε τους πάντες όταν λίγες ημέρες αργότερα αποφάσισε να πατήσει στεριά και εθεάθη να διασκεδάζει σε πάρτι των GQ/Levi’s, στο Παρίσι, μαζί με το μοντέλο από το Βέλγιο Ρόουζ Μπέρτραμ. Ατομα από τον κύκλο του άφηναν να διαρρεύσει ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά εκείνο το βράδυ, ωστόσο αποδείχτηκε ότι αργότερα την ίδια βραδιά στο πάρτι πήγε και η Γκιλ συνοδευόμενη από τα παιδιά του Μαγκουάιρ και τη 16χρονη ανιψιά του Ντι Κάπριο, Νόρμαντι.

φ3 Gigi Hadid

Ενώ όλοι προσπαθούσαν να μάθουν με ποια τελικά από τις δύο είναι ζευγάρι, ο «Λέο» έβαλε και τρίτη γυναίκα στο παιχνίδι. Στις αρχές Ιουλίου, οι παπαράτσι τον εντόπισαν στο Λονδίνο, σε δείπνο στο δημοφιλές για τους διασήμους βρετανικό εστιατόριο China Tang. Στο εστιατόριο μπήκε λίγο αργότερα, συνοδευόμενη από τους γονείς του, η Τζίτζι Χαντίντ και την επόμενη ημέρα οι βρετανικές εφημερίδες υποστήριζαν ότι όχι μόνο ο 48χρονος τα έχει με το κορυφαίο μοντέλο, αλλά και ότι την παρουσίασε στους γονείς του.
Το… αυτί του Ντι Κάπριο δεν φάνηκε να «ιδρώνει» και στα μέσα Ιουλίου ξεσάλωσε στο καλοκαιρινό πάρτι της «Vogue» στο Λονδίνο μαζί με την 28χρονη τηλεπαρουσιάστρια της Βρετανίας Μάια Τζέιμα. Μαζί τους ήταν και η Νίιλαμ Γκιλ, με τον ηθοποιό, σύμφωνα με τις φήμες, να δείχνει άνετος και με τις δύο.

Ο επόμενος σταθμός του οσκαρικού σταρ ήταν το Σεν Τροπέ της Γαλλίας. Αφού διασκέδασε στο κλαμπ των διασήμων Club 55, ανέβηκε στο πολυτελές γιοτ, όπου τον περίμεναν νεαρές εντυπωσιακής ομορφιάς, την ταυτότητα των οποίων κανένας μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να ανακαλύψει.
Σύντομα όμως βαρέθηκε και σάλπαρε για τη Σαρδηνία της Ιταλίας. Στο νησί που αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό τις ιταλικής ελίτ και των μοντέλων της χώρας φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς μια μυστηριώδης μελαχρινή με καλοσχηματισμένα οπίσθια εθεάθη πάνω στο γιοτ. Στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, ανέβηκε στο γιοτ η Γκιλ, η οποία πλέον αποτελούσε μόνιμη παρουσία στις καλοκαιρινές διακοπές του 48χρονου σταρ.

φ2 Arabella Chi 1
Λίγες ημέρες αργότερα έβαλε πλώρη για την ισπανική Ιμπιζα, αφήνοντας πίσω την Γκιλ. Τη θέση της στο γιοτ πήρε το 22χρονο τοπ μόντελ από τις ΗΠΑ Μέγκαν Ρος, πυροδοτώντας νέο κύκλο φημών για πιθανή σχέση μεταξύ τους. Το ίδιο συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν το μοντέλο και σταρ του βρετανικού reality «Love Island» Αραμπέλα Κι πάτησε πόδι στο γιοτ μαζί με τις φίλες της. Αποδείχτηκε ωστόσο ότι η Κι δεν βρισκόταν στο σκάφος για τα μάτια του «Λέο», αλλά για τον φίλο του, Αρτσι Αρκίβα, γνωστό και ως «βασιλιά των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης», τον οποίο ο Ντι Κάπριο διευκόλυνε για να τη συναντήσει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...