Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Τέτα Καμπουρέλη: Το ριφιφί στο Ψυχικό, η φυλακή του πρώην και ο νέος της έρωτας

Full in love!

Φουλ ερωτευμένη είναι η Τέτα Καμπουρέλη μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Βασίλη Γκουρούση, που κατηγορείται για το χρυσό ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 5.000.000 ευρώ, και τον ίδιο να έχει αποφυλακιστεί μέχρι την υπόθεση της εκδίκασης, φωνάζοντας ότι είναι αθώος!

kampoureli176920 jpg

Η γνωστή επιχειρηματίας και αισθητικός έχει γυρίσει, λοιπόν, σελίδα στην προσωπική ζωή της και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Χαλκιά, με το ζευγάρι να φωνάζει πλέον και επίσημα τον έρωτά του!

kampoureli177292 jpg

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες Καμπουρέλη και Χαλκιάς έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους, απολαμβάνοντας τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Δάκη! Εκεί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, με τα βλέμματα όλο νόημα να δίνουν και να παίρνουν, ενώ την ώρα που τους πλησίασαν οι φωτογράφοι η Τέτα άγγιξε τρυφερά το… μπούτι του καλού της! Η ίδια, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις πέταγε από τη χαρά της για τα βέλη του έρωτα που τη χτύπησαν.

kampoureli177106 jpg

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε γιατί κι εγώ ήμουν παντρεμένη. Μετά τον χωρισμό μου, βρεθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα. Ο σύντροφός μου είναι πιο μικρός. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας» εξομολογηθεί σε πρωινή εκπομπή!

teta kampoureli1907

Από την άλλη, πάντως, ο πρώην σύζυγος μπορεί να διατυμπανίζει πως δεν τον ενδιαφέρει που η πρώην σύζυγός του έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, όμως πετά και τα καρφιά του για τον νέο της (και ηλικιακά) σύντροφο.

kampoureli gkourousis221

«Με την Τέτα μιλάμε, δεν είμαστε σκοτωμένοι, αλλά δεν έχουμε αυτά τα πολλά» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Γκουρούσης, για να εξαπολύσει στη συνέχεια τα βέλη του μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής του Λιάγκα στον ΑΝΤ1: «Το τρίτο άτομο που έχει μπει ανάμεσα στη σχέση μας είναι ο σύντροφός της.

kampoureli gkourousis224 Λέει πολλά ψέματα, πολλά τοξικά, ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Της λέει: “Πρέπει να πάει φυλακή αυτός, γιατί, αν δεν πάει φυλακή, σε παρακολουθούν, βλέπουν ότι μιλάς μαζί του και αυτοί που έχασαν τα χρήματα θα σε ανατινάξουν και εσένα και τα παιδιά σου. Θα σε σκοτώσουν. Αρα εγώ θα σου πω τι θα πας να πεις στο δικαστήριο”».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...