Νίκος Χατζηνικολάου: Οι φωτό των γιων του και οι ευχές για τα γενέθλιά τους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο του που έγινε 16 χρονών.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφία του Κωνσταντίνου στο instagram και έγραψε: «Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας. Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός, χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ».

Ο δημοσιογράφος έχει έναν μεγάλο γιο, τον Παναγιώτη, από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και άλλους δύο γιους και μία κόρη από το γάμο του με τη Κρίστη Τσολακάκη. Ο Κωνσταντίνος που σήμερα γίνεται 16 είναι ο μεγάλος γιος από το δεύτερο γάμο του.

Πριν από δύο ημέρες είχε γενέθλια και ο μεγάλος του γιος που του είχε ευχηθεί με μια φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια σου πολλά Πάνο μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Να είναι η ζωή σου ένα όμορφο καλοκαίρι! Να έχεις υγεία, ευτυχία και μεγάλες επιτυχίες!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.