Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Ιn love ζευγαράκια της showbiz σε καλοκαιρινές «αποδράσεις»

Θερινή ρομαντζάδα

Ζουν τους έρωτές τους σε καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να κρύβονται και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους ειδυλλιακά στιγμιότυπα από ονειρικά μέρη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσαν (επιτέλους!) την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μέσω Instagram. Η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας, αφού έκανε μαζί με τους φίλους της ένα πέρασμα από Νάξο, Κουφονήσια, Λέσβο και Τήνο, επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη, έναν προορισμό που επισκέπτεται κάθε χρόνο. Στην παρέα της Ευρυδίκης βρίσκεται (φυσικά!) και ο Γρηγόρης, με τον οποίο «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» είναι ζευγάρι.

valavani2108
Από αριστερά: Μόργκαν, Βαλαβάνη και η φίλη της αθλητικογράφου

Παρότι κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ειδύλλιο, οι συνεχείς κοινές εξορμήσεις τους, σε συνδυασμό με τα σχόλια και likes που ανταλλάσσουν στα social media, μαρτυρούν αν μη τι άλλο πως πρόκειται για μια όμορφη σχέση, η οποία, μάλιστα, μετράει πλέον κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Προχθές, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι μέσα στο Φοινικόδασος της Πρέβελης ενώ μαζί τους είναι και η κολλητή φίλη της αθλητικογράφου. Ετσι, για το… ξεκάρφωμα!

Την ίδια στιγμή η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο του «κρυφτού», αισθάνονται υπέροχα (και full in love!) στην τοποθεσία Σαντορίνη.

Η γνωστή ηθοποιός και ο δημοφιλής τράπερ μοιράστηκαν με τους followers τους στα social media διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, όπου δείχνουν ν’ απολαμβάνουν παρέα τις ομορφιές του νησιού. Στα «κλικ» η Μαρία εμφανίζεται με ένα λευκό διάφανο φόρεμα να ποζάρει δίπλα στον Μente Fuerte, ο οποίος έχει κάνει τα μαλλιά του ράστα.

solomou fouerte2108 jpg
Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte

Σε ένα άλλο «κλικ» βλέπουμε τον μουσικό να σηκώνει στα χέρια του την ηθοποιό με φόντο ένα ξωκλήσι. Οι δυο τους κάνουν συνεχώς κοινές εξόδους και δηλώσεις ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση τους μετράει τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. «Είναι αυτό που βλέπετε. Η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά» έχει πει σε συνέντευξή του ο Mente Fuerte.

Στο μεταξύ, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ρομαντζάρουν στη γειτονική Ιταλία. Επειτα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου η αγαπημένη ηθοποιός και ο ταλαντούχος chef απολαμβάνουν στο φουλ το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επισκεφτεί ήδη αρκετά νησιά της χώρας μας, είτε οι δυο τους είτε με παρέα.

laskaraki2108
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Για το τέλος του καλοκαιριού, πάντως, κράτησαν το «κερασάκι στην τούρτα», επιλέγοντας να ταξιδέψουν στη Φλωρεντία, έναν άκρως ρομαντικό προορισμό. Την αποκάλυψη έκανε η Λασκαράκη μέσα από το Instagram, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τις βόλτες τους στα πιο όμορφα σημεία της ιταλικής πόλης.

laskaraki21081 jpg

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...