Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εξώφυλλο στην ισπανική έκδοση του «Vanity Fair» Κωνσταντίνος Αλέξιος και Πόπι Ντελεβίν

Ο «Τίνο της Ελλάδας» στον θρόνο του έρωτα

Στον τόπο όπου γεννήθηκε ο χορός του πάθους, το φλαμένγκο, φωτογραφήθηκαν ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος με το μοντέλο Πόπι Ντελεβίν! Και δεν φωτογραφήθηκαν αυτή τη φορά για να κοσμήσουν με αγκαλιές και φιλιά τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, αλλά για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του «Vanity Fair».

konstantinos alexios ntelevin22082 jpg

Ο αγαπημένος εγγονός του μακαρίτη τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, που μαγνήτισε τα φλας ακόμη και τις τραγικές για την οικογένειά του ώρες στον ύστατο αποχαιρετισμό του Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών, επισκιάζοντας άλλους ξενόφερτους γαλαζοαίματους, αλλά και στο Τατόι, πήρε στην αγκαλιά του την αδερφή της Κάρα Ντελεβίν –όπως κρατάει ο γαμπρός τη νύφη πριν μπουν για πρώτη φορά στο σπίτι τους έχοντας βάλει τα… στέφανα-, με τον φωτογραφικό φακό του «Vanity Fair» να απαθανατίζει τον παθιασμένο έρωτά τους στην εξοχή της Ανδαλουσίας!

Μάλιστα, το lifestyle περιοδικό αποκαλεί στον βασικό τίτλο του εξωφύλλου του τον Κωνσταντίνο Αλέξιο «Τίνο της Ελλάδας», χρησιμοποιώντας το «χαϊδευτικό» με το οποίο τον προσφωνούν οι δικοί του άνθρωποι.

konstantinos alexios ntelevin22081 jpg
Το εξώφυλλο του «Vanity Fair»

Το εξώφυλλο υπόσχεται ότι στις εσωτερικές ιλουστρασιόν σελίδες θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες από την «εξόρμηση με άλογα» στην Ανδαλουσία του 24χρονου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και της 37χρονης συντρόφου του, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Τζέιμς Κουκ βρήκε τα δύο τελευταία χρόνια τον νέο έρωτα στο πρόσωπο του γαλαζοαίματου.

Ανδαλουσία

Πάντως, μια πρώτη γεύση από τη συνέντευξη του ζευγαριού έδωσε το περιοδικό στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, σχολιάζοντας ότι «η Πόπι φαίνεται ευτυχισμένη με τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα διαδόχου Παύλου και της πριγκίπισσας Μαρί Σαντάλ», αφήνοντας να διαρρεύσουν μάλιστα και κάποιες ατάκες της από τη συνέντευξη.

konstantinos alexios ntelevin2208 jpg
Κωνσταντίνος και Πόπι σε τρυφερές στιγμές

«Οι διαδρομές με τα άλογα είναι υπέροχες» δήλωσε η Ντελεβίν, αποκαλύπτοντας ότι επισκέφτηκε για πρώτη φορά της περιοχή της Τρασιέρα μαζί με τον Τίνο της καρδιάς της! «Ερωτεύτηκα αμέσως την παρθένα ομορφιά και το φως της» είπε για την Τρασιέρα η Βρετανίδα Ντελεβίν, σημειώνοντας επίσης ότι όταν σκέφτεται την Ανδαλουσία στο μυαλό της έρχεται το φλαμένκο, μια και ο διάσημος για την έκφραση του πάθους ισπανικός χορός γεννήθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή στην Ανδαλουσία. Το περιοδικό προσθέτει, δε, ότι κατά την καλοκαιρινή εξόρμησή τους στην Τρασιέρα της νότιας Ισπανίας ο «Τίνο» βρήκε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο.

Οι πρώτες φήμες για τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και την Πόπι Ντελεβίν κυκλοφόρησαν στις αρχές του έτους, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε στο Λονδίνο, την πόλη όπου ζούσε η Πόπι Ντελεβίν. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος έχει δεσμούς από μωρό με τη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς τον βάφτισε ο διάδοχος στον βρετανικό θρόνο, πρίγκιπας Ουίλιαμ και πλέον καταπώς φαίνεται υιοθέτησε και αυτός μια πιο lifestyle αισθητική, ακολουθώντας το παράδειγμα της αδελφής του Μαρίας Ολυμπίας η οποία συχνά πυκνά φιγουράρει στις σελίδες gossip εντύπων!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...