Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Θανάσης Αλευράς: «Θα μπορούσα να το κάνω λίγο πιο εύκολα γιατί δεν έχω οικογένεια»

«Τα βαρίδια που αποκτάμε μεγαλώνοντας, θέλω να τα σπάω»

Ο Θανάσης Αλευράς, είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν», έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε τηλεοπτικά show.

Ο γνωστός ηθοποιός, το 2008 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν για το ρόλο του στην παράσταση «Ήρωες». Επίσης, ο Θανάσης Αλευράς το 2013 κέρδισε την πρώτη θέση στον – φιλανθρωπικού χαρακτήρα – διαγωνισμό Your Face Sounds Familiar προσφέροντας τα έσοδα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Ο Θανάσης Αλευράς πέταξε το μαγιό του και πόζαρε στην παραλία

Στο μέσο Olafaq παραχώρησε μια συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στους φόβους του αλλά και στον λόγο που δεν κάνει αλλαγές στη ζωή του.

Εσένα ποιοι είναι φόβοι σου;

Παρόλο που μου αρέσουν οι αλλαγές και μου αρέσει να ζω πολλά πράγματα, τις φοβάμαι κιόλας. Οπότε να άλλη μία αντίσταση. Εργάζομαι με τον εαυτό μου, ώστε να μη φοβάμαι τις αλλαγές, γιατί χωρίς αλλαγή θα ζεις πάντα αυτό που ζεις τώρα. Δεν μου αρέσουν όλα αυτά που ζω τώρα, έχω ακόμη πράγματα να αλλάξω.

Όπως;

Να μη φοβάμαι να εγκαταλείψω τη χώρα, τις σχέσεις, τους δεσμούς. Τα βαρίδια που αποκτάμε μεγαλώνοντας, θέλω να τα σπάω.

Ενέχει νομίζω ένα είδους βόλεμα αυτό που λες. Όλοι μας βολευόμαστε σε κατάστασεις και το ξεβόλεμα είναι το πιο δύσκολο.

Ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι και θέλουμε ασφάλεια. Αυτό είναι μεγάλο έργο, μπορεί να αξίζει και μία ζωή να εργάζεσαι πάνω σε αυτό. Όταν νιώθεις ότι κάτι έχει τελειώσει να έχεις το θάρρος να φύγεις στο άγνωστο και να μην έχεις κανένα εχέγγυο. Εγώ ίσως θα μπορούσα να το κάνω λίγο πιο εύκολα, γιατί δεν έχω οικογένεια. Καταλαβαίνω ότι όσο λιγότερες υποχρεώσεις έχεις, μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνεις.

Ωστόσο, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τις πεποιθήσεις του. Εγώ εργάζομαι πάνω σε αυτό, γιατί βλέπεις ότι βιώνουμε μία εποχή που δεν μπορείς να έχεις καμία σταθερότητα και ασφάλεια. Η ζωή έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να σου υποσχεθεί κάτι τέτοιο. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε κι αν έρθει. Αυτό είναι προσωπική εργασία με τον εαυτό σου. Δεν θα στη δώσει κανείς…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.