Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Αν θεωρείται αναγκαία η δημόσια συγγνώμη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να τη δώσω»

«Η δημόσια προσβολή και στοχοποίηση ενός δημοσιογράφου για κάτι που επί της ουσίας δεν έκανε είναι το λιγότερο άδικη»

Η Αλεξάνδρα Δουβαρά μετά το ατυχές σχόλιό της για τους 18 νεκρούς μετανάστες στη φωτιά της Αλεξανδρούπολης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξήγησε τι ήθελε να πει.

«25 χρόνια στο επάγγελμα και 21 στην ΕΡΤ προσπαθώ πάντα να κάνω τη δουλειά μου με ήθος και ευπρέπεια και θεωρώ τουλάχιστον άδικο να παρερμηνεύονται με χυδαίο τρόπο τα λεγόμενά μου στον τηλεοπτικό αέρα, τις ώρες που καίγεται η Ελλάδα.

Θεωρώ ανήκουστο την ώρα που σπίτια γίνονται στάχτη και που από θαύμα δεν κάηκαν άνθρωποι μέσα σε αυτά ή την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν τους κόπους μιας ζωής, να πιστεύει κάποιος ότι υποτιμώ την ανθρώπινη ζωή. Ότι διαχωρίζω τους μετανάστες από τους Έλληνες.

Κάθε καλόπιστος τηλεθεατής κατάλαβε ότι αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι πέρα από την τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς, όπου χάθηκαν 18 άνθρωποι, οι έγκαιρες εκκενώσεις οικισμών κατέστησαν επιτυχές να μην θρηνήσουμε ΑΛΛΕΣ ζωές, να μην υπάρξουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ανθρώπινες απώλειες. Αν ωστόσο θεωρείται αναγκαία η δημόσια συγγνώμη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να τη δώσω, ακόμη και σε όλους εκείνους που με ενέταξαν σε ακροδεξιούς κόλπους.

Η κριτική όχι μόνον επιτρέπεται, αλλά είναι και απαραίτητη πρωτίστως σε όσους εργαζόμαστε σε Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης. Η δημόσια προσβολή, όμως, και στοχοποίηση ενός δημοσιογράφου για κάτι που επί της ουσίας δεν έκανε είναι το λιγότερο άδικη».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα