Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι άντρες και οι γυναίκες super stars του Χόλιγουντ που βρήκαν το «ελιξίριο» της αιώνιας νεότητας

Τα αστέρια λάμπουν για πάντα

Την ώρα που οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη κινούν γη και ουρανό ξοδεύοντας περιουσίες για να παραμείνουν νέοι, μια χούφτα από διάσημους μοιάζει να έχει βρει το «ελιξίριο» της αιώνιας νεότητας και παρότι γερνούν έχουν νεανικό λουκ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Είναι σταρ του Χόλιγουντ, γυναίκες και άνδρες, που δεν μπορούν να κρυφτούν, καθώς από μικροί βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και το φανατικό κοινό τους παρατηρεί την παραμικρή αλλαγή στο πρόσωπό τους. Ολοι τους αρνούνται ότι κατέφυγαν στο νυστέρι, δηλώνοντας ότι νίκησαν τον χρόνο χάρη στις καλές συνήθειες και στα γονίδιά τους.

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ έκλεισε τον περασμένο μήνα τα 50, αλλά μοιάζει σαν να μην έχει γεράσει ούτε μια ημέρα από το ξεκίνημα της καριέρας της ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1990. Βγήκε δε από τα ρούχα της όταν κάποιοι followers την κατηγόρησαν στο Instagram ότι έχει κάνει επεμβάσεις αισθητικής για να φαίνεται νέα. «Δεν έχω κάνει καμία» ξεκαθάρισε το 2021 στη «Sunday Times», προσθέτοντας ότι δεν τις χρειάζεται. Εσπευσε μάλιστα να αποδώσει τα εύσημα στη μητέρα της Τζούντι Λόου, που της κληροδότησε καλά γονίδια.

kate2508 jpg
Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Οι followers της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει κλείσει τα 58 και κάθε φορά που αναρτά selfie με μικροσκοπικά μπικίνι ή χωρίς να φορά τίποτα «πέφτουν από τα σύννεφα». Το πιο συνηθισμένο σχόλιο που αφήνουν δίπλα από τις φωτογραφίες της είναι ότι η ηθοποιός και μοντέλο δείχνει τουλάχιστον τα μισά της χρόνια. Η ίδια αποδίδει τη νεανική της επιδερμίδα στο γεγονός ότι κάνει κούρες ενυδάτωσης «10 φορές την ημέρα». Το 2018 επικαλέστηκε επίσης το γεγονός ότι η διατροφή της δεν περιλαμβάνει επεξεργασμένα τρόφιμα και ότι δεν καπνίζει.

hurley2508 jpg
Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Στα 51 της η φρεσκοχωρισμένη Σοφία Βεργκάρα μοιάζει πιο νέα από ποτέ, όπως διαπίστωσαν οι θαυμαστές της από τις φωτογραφίες της με μαγιό που ανάρτησε από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ιταλία. Ποτέ της δεν έκρυψε ότι το μυστικό της είναι η συνεχής φροντίδα του σώματός της από όταν ήταν 20 ετών. «Πιστεύω ότι αντί να διορθώνεις κάτι, είναι καλύτερο να το προλαμβάνεις» έχει δηλώσει, αποκαλύπτοντας ότι από τα 20 της βάζει συνέχεια αντηλιακό, χρησιμοποιεί προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της και τρώει υγιεινά.

vergara2508
Η Σοφία Βεργκάρα

Το πέρασμα του χρόνου μοιάζει να έχει σταματήσει και η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ στα social media τη συνοδεύουν σχόλια ότι είναι πιο όμορφη τώρα από ό,τι ήταν στα 20 της χρόνια. Προ ημερών δεν δίστασε να αναρτήσει στο Instagram φωτογραφίες χωρίς φίλτρα, αλλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αναδεικνύοντας σε όλο το μεγαλείο της τη φυσική ομορφιά της. Και η σύζυγος του Μπεν Αφλεκ αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση στην καθημερινή χρήση αντηλιακού από μικρή. Επικαλείται επίσης την έντονη γυμναστική και την καλή διατροφή.

lopez2508 jpg
Η Τζένιφερ Λόπεζ

Στον λογαριασμό της

Οσο για την 56χρονη Σάλμα Χάγεκ, μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της από το μακρινό 1996, όταν γύριζε την εμβληματική σκηνή με εσώρουχα στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Από το σούρουπο ως την αυγή». Η Μεξικανή ηθοποιός με περηφάνια δηλώνει ότι δεν έκανε ποτέ botox και θεωρεί ότι η νεανική όψη της οφείλεται στον διαλογισμό. Παράλληλα κάνει γυμναστική με δονούμενες συσκευές, ενώ η διατροφή της είναι πλούσια σε λαχανικά.

hayek2508 jpg
Η Σάλμα Χάγεκ

Αλλά και οι άνδρες δεν πάνε πίσω, με τον 54χρονο Πολ Ραντ να μοιάζει ίδιος και απαράλλαχτος με όταν το 2002 έπαιξε τον Μάικ στα «Φιλαράκια». Ο κινηματογραφικός Ant-Man έχει γίνει το αγαπημένο αστείο των κωμικών του Χόλιγουντ για τη νεανική του εμφάνιση. Σχολιάζοντάς το, είπε με χιούμορ ότι μέσα του νιώθει 80 ετών. Και ο Ραντ ήταν ένας από αυτούς που επικαλέστηκε τη χρήση αντηλιακού για την απουσία ρυτίδων, αλλά και τη γυμναστική που συνδυάζεται με σωστή διατροφή.

rudd2508 jpg
O Πολ Ραντ

Ο Μπραντ Πιτ στα 59 του μοιάζει νεότερος από πολλούς 35άρηδες, σε σημείο που πολλοί θαυμαστές του τον συγκρίνουν με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην ταινία «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», ρόλο για τον οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για Οσκαρ. Ο ίδιος δεν ασχολείται καθόλου με το πώς σχολιάζουν την εμφάνισή του, αφήνοντας χώρο σε «φαρμακόγλωσσες» να υποστηρίξουν σε βρετανικές εφημερίδες ότι έχει κάνει σειρά από επεμβάσεις αισθητικής.

pit2508 jpg
O Μπραντ Πιτ

Τέλος, ο 58χρονος Κιάνου Ριβς μοιάζει να γερνάει σαν το παλιό καλό κρασί, δίνοντας υλικό σε συνωμοσιολόγους που διέδωσαν ότι είναι αθάνατος. Πρόσφατα, κατά την προώθηση της ταινίας του «John Wick», ένας από τους θαυμαστές του έφερε στην επιφάνεια αυτή τη θεωρία συνωμοσίας και τον ρώτησε αν στην πραγματικότητα γερνάει. «Ναι, φίλε μου, γερνάω. Πραγματικά γερνάω. Συμβαίνει, φίλε» απάντησε το «καλό παιδί» του Χόλιγουντ, προσπαθώντας να τον πείσει. Σε συνεντεύξεις του έχει επικαλεστεί τη σκληρή εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες και τη σωστή διατροφή.

rivs2508 jpg
O Κιάνου Ριβς

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...