Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Πύρινος» διάλογος Οικονομάκου με follower

Καβγάς και συγγνώμη ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και μια follower της! Η γνωστή ηθοποιός έγινε πρόσφατα αποδέκτρια αρνητικών σχολίων λόγω μιας ανάρτησης που έκανε από τις διακοπές της την ώρα που πύρινα μέτωπα ήταν ανοιχτά σε Πάρνηθα, Βοιωτία και Εβρο.

Χθες, λοιπόν, η ίδια ανέβασε ένα story καλώντας σε βοήθεια για τους πυροπλήκτους, με μια follower της να την… καρφώνει. «Νωρίς το θυμήθηκες!» της έγραψε. «Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω» απάντησε η Αθηνά, ανοίγοντας τελικά μαζί της ολόκληρο διάλογο. «Ωπ, συγγνώμη, αλλά με πέτυχες στην εργασία μου, δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος. Πάντως για να απαντήσεις σε… έτσουξαν τα σχόλια» συνέχισε εκείνη, με την ηθοποιό να την ειρωνεύεται. «Χα χα, πολύ! Κλαίω σε μια γωνία αυτή τη στιγμή…» της έγραψε. «Δεν πειράζει, ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε, γι’ αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι» την… κάρφωσε ξανά η follower.

«Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια. Λυπάμαι για τη δυστυχία σας, αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμαι που μεγαλώσατε με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας. Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση βοηθήσουν, με αγάπη» ήταν το επόμενο σχόλιο της ηθοποιού. «Ευχαριστώ για τη διάγνωση, εύχομαι και σε εσάς να σας πέρασαν οι κρίσεις πανικού που είχατε ως ευτυχισμένο παιδί» επέμεινε η follower, με την Αθηνά να της εξηγεί πως, ακριβώς επειδή δεν ήταν ευτυχισμένο παιδί, αντιλήφθηκε νωρίς πως κάτι έπρεπε να κάνει για να αγαπήσει τον εαυτό της.

«Και πιστέψτε με, ακόμη και να χωρίσω, θα είμαι ευτυχισμένη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία. Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια. Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό» πρόσθεσε σε επόμενο σχόλιό της.

Με τη σειρά της η «ακόλουθή» της σημείωσε: «Δείξτε λίγη ενσυναίσθηση. Και σας ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου αλλά ίσως έχετε δίκιο, είμαστε όλοι αρκετά θυμωμένοι» κατέληξε στο μήνυμά της. «Δεν χρειάζεται συγγνώμη, καταλαβαίνω. Οταν ανέβασα το ποστ, πιστέψτε με, δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο κόσμος είναι τρελαμένος γενικά και ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να ξεσπάσει τον δυσβάσταχτο θυμό του. Δυστυχώς αυτή τη φορά ήμουν εγώ το θύμα» ανέφερε με τη σειρά της η Αθηνά Οικονομάκου, κλείνοντας το θέμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα