Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

«Τι φάση πάλι, ρε» με το ζεύγος Λυμπέρη;

Στον... σπαρταριστό του κόσμο το λαμπερό δίδυμο των πλειστηριασμών και των οφειλών

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα από την κατάρρευση της εκδοτικής εταιρίας του, φεσώνοντας τους εργαζομένους σε περιοδικά και ραδιόφωνα, επανεμφανίστηκαν ο Αντώνης Λυμπέρης και η σύζυγός του Ελενα Μακρή – Λυμπέρη, μοιράζοντας χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς.

Το πάλαι ποτέ δραστήριο ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας, που νοίκιαζε ιδιωτικό αεροσκάφος για τις μετακινήσεις του στη Μύκονο, πραγματοποίησε βραδινή έξοδο στο θέατρο Αλσος, όπου παρακολούθησε την επιθεώρηση «Τι φάση πάλι, ρε» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

zevgos limperi290834
Το ζεύγος Λυμπέρη στο θέατρο Αλσος ποζάρει χαμογελαστό στους φωτογράφους

Εκεί πόζαραν και χάρισαν χαμόγελα, αδιαφορώντας πως κατέστρεψαν τους εργαζομένους της εκδοτικής τους επιχείρησης, τους οποίους άφησαν απλήρωτους επί μήνες. Η Ελενα φορούσε ένα μακρύ λιλά φόρεμα με τιράντα, το οποίο συνδύασε με ασορτί τσάντα ώμου και λευκά mules, ενώ ο Αντώνης επέλεξε total black look με μαύρο πουκάμισο ασορτί με το παντελόνι και τα sneakers του. Η Ελενα Μακρή και ο Αντώνης Λυμπέρης επανέρχονται στη δημοσιότητα ύστερα από πολλά χρόνια απραξίας.

Περίμεναν να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από την οικονομική καταστροφή που οδηγήθηκαν για να επιστρέψουν, διαφημίζοντας ως ζευγάρι τις κουζίνες γνωστής εταιρίας. Ο 70χρονος σήμερα Αντώνης Λυμπέρης είχε ξεκινήσει την πορεία του το 1981 με το περιοδικό «Surf & Ski» το 1981, ενώ ακολούθησαν τα «Ο κόσμος του τένις», «Ο κόσμος του video», «Πλεύση», «Video Business», το εμβληματικό «Status», το τηλεοπτικό «7 ΜΕΡΕΣ TV», το γυναικείο «ΕΓΩ» και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Best, Εν Λευκώ και Village. Τον Νοέμβριο του 2012 οι εκδόσεις Λυμπέρη ανακοίνωσαν το τέλος των δραστηριοτήτων τους.

Η βίλα των 970 τ.μ. στην Κηφισιά

Με τις πτωχεύσεις του Πέτρου Κωστόπουλου και Αντώνη Λυμπέρη μπήκε η «ταφόπλακα» στην κουλτούρα του lifestyle που είχαν αναδείξει οι δύο εκδότες. Η βίλα των 970 τετραγωνικών μέτρων στην Κηφισιά, με την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, όπου γίνονταν πάρτι και δεξιώσεις για την αθηναϊκή high society, πέρασε εδώ και χρόνια στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη ύστερα από πλειστηριασμό, όπως και οι δύο βίλες του ζευγαριού στη Μύκονο.

zevgos limperi290833

Πλέον ο Αντώνης και η Ελενα Λυμπέρη έχουν μετακομίσει σε μια εξίσου πολυτελή βίλα στο Παλαιό Ψυχικό, καταβάλλοντας κάθε μήνα ενοίκιο με πενταψήφιο νούμερο. Παράλληλα, εξακολουθούν να διατηρούν μπόλικη αστερόσκονη που φαίνεται να αντέχει στον χρόνο.

Φωτογραφίζονται οικογενειακώς με τα παιδιά τους στα social media στη Μύκονο και αλλού, συνεχίζοντας τη χλιδάτη ζωή, προκαλώντας όσους άφησαν απλήρωτους αλλά και τους ευνομούμενους πολίτες του κράτους που πληρώνουν τους φόρους και εισφορές, εν αντιθέσει με αυτούς που απλά έβαλαν λουκέτο στην εκδοτική εταιρία τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...