Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη από την είσοδο του Ψυχιατρικού Τμήματος στο Θριάσιο

Ο «γολγοθάς» της παρουσιάστριας που ήταν καλά... κρυμμένος πίσω από τις κοσμικές εμφανίσεις της

Το πρωί της Τετάρτης ορισμένοι εκ του νοσηλευτικού προσωπικού, των ασθενών και των επισκεπτών του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου ίσως και να ξαφνιάστηκαν βλέποντας να περνά την είσοδο του νοσοκομείου η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

Κάποιοι ίσως να φαντάστηκαν ότι επρόκειτο να επισκεφτεί κάποιο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο που νοσηλεύεται ή ότι επρόκειτο για δικό της πρόβλημα υγείας αν και, ευτυχώς, δεν σφάζεσαι από πόνους!

sasa stamati310832

Η απορία λύθηκε λίγη ώρα αργότερα από την ίδια τη Σταμάτη, η οποία με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωνε τους ακολούθους της, αναρτώντας μια φωτογραφία και ένα λιτό συνοδευτικό κείμενο, πως βρίσκεται έξω από την πόρτα του Ψυχιατρικού Τμήματος του δημόσιου νοσοκομείου.

«Οταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας, που κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο, γνωστοποιώντας έτσι τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή πίσω από τα λαμπερά φώτα της showbiz –την οποία υπηρετεί με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια-, πίσω από τα φλας των φωτογράφων που την απαθανάτιζαν σε κοσμικές εκδηλώσεις, πρεμιέρες και νυχτερινές εξόδους!

Κάποιοι μπορεί να είπαν μετά την ανάρτησή της πως η Σταμάτη, σαν μια άλλη influencer που βγάζει στιγμές από την προσωπική της ζωή στην ιντερνετική κλειδαρότρυπα, αποφάσισε ως αναγνωρίσιμο στους τηλεθεατές πρόσωπο να κάνει γνωστό τον πάτο στον οποίο έχει περιέλθει.

Κάποιοι άλλοι, με μια πιο δηλητηριώδη αντιμετώπιση, μπορεί να είπαν πως η ίδια, έχοντας μείνει εκτός τηλεόρασης και τη φετινή σεζόν, βρήκε τον τρόπο να απασχολήσει την γκόσιπ επικαιρότητα, που ψοφάει για κουτσομπολιό. Οπως και να έχει, η παρουσιάστρια, που όντως έχει να εμφανιστεί επαγγελματικά στη μικρή οθόνη από το… 2019, όταν και έληξε η εκπομπή της «Οoh la la» στον Σκάι (αργότερα υπήρξε η συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» του Κοκλώνη), θέλησε να βγάλει τα εσώψυχά της και να μοιραστεί με τους followers της την ψυχική της κατάσταση, για την οποία ίσως να γνώριζαν οι πολύ στενοί άνθρωποί της στο οικογενειακό ή επαγγελματικό της περιβάλλον!

Η ίδια, άλλωστε, ίσως και να έκρυβε με έντεχνο τρόπο τον πάτο που έχει πιάσει. Δεν πέρασε, άλλωστε, παρά μία εβδομάδα από τότε που η ίδια χαμογελαστή ανέβαζε φωτογραφίες της στο Instagram από τον Ισθμό της Κορίνθου λίγο προτού κάνει bungee jumping, γράφοντας πάλι με φιλοσοφική διάθεση: «Και όταν όλοι και τα πάντα σου λένε “μη” αλλά η καρδιά σου φωνάζει “ναι”, ποιον ακούς; Το ένστικτό σου», εισπράττοντας τα ιντερνετικά «μπράβο» των φίλων της Αννας Πρέλεβιτς, Ειρήνης Παπαδοπούλου και Βίκυς Κουλιανού!

sasa stamati310831

Το προσωπικό δράμα

Πίσω από το χαμόγελό της κρυβόταν το δικό της προσωπικό δράμα, με την ίδια να τεστάρει τον εαυτό της και στα extreme sports. Ισως, όμως, να είναι ένα είδος αποφόρτισης από όλα αυτά που τη βασανίζουν.

Οπως και οι κατά καιρούς επισκέψεις της στην αγαπημένη της Μύκονο να ήταν βοηθητικές ώστε να ξεπεράσει οτιδήποτε στη ζωή της, θα πούνε κάποιοι, ή το ότι περνά και μια έντονη περίοδο αυτοκριτικής, με τις συνεδρίες να λειτουργούν και προς αυτή την κατάσταση.

Οπως με το ατυχές περιστατικό τον Δεκέμβριο του 2021, όταν στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», σε παράσταση του Ζαραλίκου, μια ομάδα «θεατών» με… όγκο (ανάμεσά τους και η Σταμάτη) ανέβηκε στη σκηνή με σκοπό να τη διακόψει ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το «ντου» είχε γίνει μόλις ο Ζαραλίκος είχε κάνει αστείο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (η Σάσα εργάζεται στα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, φίλου του εφοπλιστή), με την παρουσιάστρια να φωνάζει πως ο Ζαραλίκος «είναι φίλος του Μελισσανίδη»!

sasa stamati31083

Eμείς όλοι οι παλιοί της συνάδελφοι στην «Espresso», μια και η ίδια πέρασε από τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική «σχολή» tabloid στη χώρα μας, ελπίζουμε η Σάσα να βγει σύντομα από το δικό της σκοτάδι και όλη η περιπέτειά της να είναι μια λυτρωτική διαδικασία που σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....