Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ελληνικό καλοκαίρι με sexy τορπίλες και μυστήρια στη σφαίρα του ανεξήγητου

Βουτιές με το... πνεύμα του Ελβις, «κακά» κορίτσια και ειδύλλια

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι στα τελειώματα, όμως στα ελληνικά νησιά έχουμε απ’ όλα! Aπό την εμφάνιση του… Ελβις Πρίσλεϊ μέχρι το ξεσάλωμα τρελοπαρέας διασήμων, τις βουτιές «καυτής» πρωταγωνίστριας της σειράς ταινιών «Mamma Mia!» και τα… εγκεφαλικά από το κορίτσι του Μουντιάλ!

Μπορεί η Μύκονος να έχει τα σκήπτρα στις αφίξεις των celebrities, όμως η Σκιάθος βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο βρετανικών μέσων ενημέρωσης, μια και ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» φρόντισε να κάνει… παρέα σε ζευγάρι Βρετανών τουριστών στις διακοπές τους στο νησί των Βόρειων Σποράδων!

Η 55χρονη Ντον Νταντί με τον σύζυγό της Νάιτζελ, όπως διηγούνται στη βρετανική εφημερίδα «Metro», επέστρεψαν από το μπάνιο τους σε παραλία της Σκιάθου και, με το που μπήκαν στο δωμάτιό τους, κρέμασαν την πετσέτα τους για να στεγνώσει. «Καθόμασταν στο μπαλκόνι όταν είπα “υπάρχει ένα πρόσωπο πάνω στην πετσέτα”» περιέγραψε, προσθέτοντας ότι αμέσως συνειδητοποίησε πως το πρόσωπο έμοιαζε με αυτό του μακαρίτη Ελβις Πρίσλεϊ.

celeb0109316
Η πετσέτα με το… πρόσωπο του Ελβις που έκανε viral τις διακοπές Βρετανών

Μαζί της συμφώνησε ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη της, που έσπευσε να βγάλει φωτογραφία με το κινητό της για να απαθανατίσει το… ντοκουμέντο! Αλλο που δεν ήθελαν οι απανταχού συνωμοσιολόγοι και όσοι συντηρούν τον μύθο ότι ο Πρίσλεϊ ζει, και άρχισαν να λένε πως ο σταρ της ροκ εν ρολ έστειλε το… σημάδι του και άλλα τέτοια άκρως παλαβά!

celeb0109314
H Ντον Νταντί με τον σύζυγό της Νάιτζελ

Ξέφρενοι χοροί

Νοτιότερα στο Αιγαίο, στη Μύκονο των Κυκλάδων, δεν είχαμε φαινόμενα στη σφαίρα του ανεξήγητου, μια και όλα έχουν την εξηγησή τους για τους διασήμους που τα περνάνε μούρλια! Οπως η παρέα από διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς που «του έδινε να καταλάβει», διασκεδάζοντας ξέφρενα. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν για το κέφι τους οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret Κάντις Σουάνπολ και Ντάουτσεν Κρους, το τοπ μόντελ Τζόουν Σμολς, ο ηθοποιός του «Top Gun: Maverick» Γκλεν Πάουελ και ο πρωταγωνιστής του «Glee» Κορντ Οβερστριτ.

celeb0109315
Γκλεν Πάουελ

Ο ξέφρενος χορός στα πάρτι, οι αγκαλιές σε γιοτ, όπου διασκέδαζαν πίνοντας ποτά, αλλά και οι ρομαντικοί περίπατοι κατά το ηλιοβασίλεμα, ύστερα από γεύμα με ελληνική σαλάτα και φέτα, φαίνεται ότι γέννησαν έναν νέο έρωτα. Ο Πάουελ με τη Σμολς ήρθαν πολύ κοντά, όπως αναφέρουν βρετανικά media, σε σημείο… παρεξηγήσιμο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς είναι και οι δύο ελεύθεροι, ενώ φαίνεται να έχουν την πλήρη υποστήριξη της υπόλοιπης τρελοπαρέας, κυρίως της Κρους και του συζύγου της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ.

celeb010931
Πάουελ και Σμολς ήρθαν πολύ κοντά στη Μύκονο

Ιδιωτικό γιοτ

Στο Αιγαίο συνεχίζει τις βουτιές της όμως και η Λίλι Τζέιμς, αλλά εδώ και ημέρες φυλάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα των νησιών που επισκέπτεται. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again», στην οποία έπαιξε την Ντόνα στα νιάτα της, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία πάνω σε ιδιωτικό γιοτ. Αν και στη φωτογραφία πόζαρε σόλο, δεν ήταν μόνη της όταν κατέβηκε στη στεριά για να διασκεδάσει μέχρι το πρωί σε κλαμπ.

celeb0109313
Λίλι Τζέιμς

Το γλέντησε μαζί με την καλή της φίλη, ηθοποιό Τζέμα Τσαν, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Sherlock» του BBC. Παρόλο που η Τζέιμς κάνει τις αποκαλύψεις με το σταγονόμετρο, πληροφορίες λένε ότι ήρθε στην Ελλάδα πριν από ημέρες και χρησιμοποιεί ως ορμητήριο την Αθήνα για να κάνει ταξίδια με πολυτελές σκάφος στα νησιά του Αιγαίου.

celeb0109312
Η Ιβάνα Κνολ κάνει άνω κάτω το ξενοδοχείο στη Μύκονο όπου διαμένει

Εκείνη όμως που δεν κρατά τίποτα κρυφό, μια και τα δείχνει όλα… φόρα παρτίδα, είναι η Κροάτισσα Ιβάνα Κνολ, που έγινε γνωστή ως η «πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ και συνεχίζει να κάνει ανέμελη τις διακοπές της στη Μύκονο αναστατώνοντας εκτός από το ξενοδοχείο όπου διαμένει και τα Ματογιάννια.

celeb0109311
Η Ιβάνα Κνολ κάνει άνω κάτω το ξενοδοχείο στη Μύκονο όπου διαμένει

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...