Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Ψήνεται η επιστροφή της Ναταλί Κάκκαβα στην TV και στο Open

Comeback

Υστερα από έναν χρόνο απουσίας από τη μικρή οθόνη, η όμορφη Ναταλί Κάκκαβα συζητά την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην κυρία των δελτίων καιρού εδώ και λίγο μήνες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του Open και την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος «τρέχει» την ψυχαγωγία στο κανάλι της Παιανίας.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του δημοσιογράφου Γρηγόρη Γκουντάρα διαπραγματεύεται την ένταξή της στην ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην πρωινή ζώνη. Μάλιστα, πιθανότατα η εκπομπή θα απαρτίζεται και από πρόσωπα που υπάρχουν και στο «Καλοκαίρι yes». Οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, ωστόσο βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Οσον αφορά την καλοκαιρινή 5άδα (Τριαντάφυλλος, Πιερίδη, Λαπάτη, Παπαδάκης, Μπούτος), μη σας κάνει εντύπωση αν αποχωρήσει κάποιος από όλους αυτούς και τη θέση του πάρει η έμπειρη Ναταλί.

Η Ναταλί έχει πλούσια τηλεοπτική θητεία στις εκπομπές ποικίλης ύλης, αφού έχει συμμετάσχει σε παραγωγές όπως ο «Ομορφος κόσμος το πρωί» στο Mega και ο «Καφές με την Ελένη» στον Alpha.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 παρουσίαζε μαζί με τον σύζυγό της και το ζεύγος Ελενας Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου την εκπομπή «Καλοκαίρι not» στο Open. Μετά, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, έμπλεξαν για τα καλά με το ριάλιτι «Big Brother» και την εκπομπή «Ολα Γκουντ» στον Σκάι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για αυτούς από άποψη τηλεθέασης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Ελένη Ροδά: «Ο πατέρας σου έφυγε πολύ νωρίς» – Λύγισε η Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη της Αθηναίδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν η Ελένη Ροδά.

Ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στη θάλασσα

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει με χαρά το καλοκαίρι της.
spot_img
spot_img