Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Είμαι τρισευτυχισμένη! Έχω δύο αγόρια να με αγαπούν πολύ»

«Η μητρότητα είναι ένα συναίσθημα εντελώς πρωτόγνωρο για μια γυναίκα»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και πώς είναι η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τύπος Tv.

Ήταν δύσκολο με ένα μωράκι να συνδυάσεις τα πολύωρα γυρίσματα;

Αν έλεγα πως ήταν εύκολο, θα έλεγα ψέματα. Ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός και το μεγάλωμα ενός μωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσω μάλλον όταν χρειάζεται να συνδυαστεί με μια δουλειά όπως η δική μας, στην οποία χρειάζεται να αφιερώνεις αρκετό χρόνο σε γυρίσματα. Στο τέλος της ημέρας, όμως, όλα γίνονται και όλα συνδυάζονται σωστά. Αρκεί να υπάρχουν θέληση και θετική διάθεση και φυσικά να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Πώς είναι η ζωή με… δύο άντρες πλέον;

Τέλεια! Είμαι τρισευτυχισμένη! Έχω δύο αγόρια να με αγαπούν πολύ και να τα αγαπώ! Τι άλλο να ζητήσω;

Πόσο σε άλλαξε ο ρόλος της μητρότητας; Αντίστοιχα, πως είναι πλέον η σχέση με τον σύζυγο σου;

Η μητρότητα είναι ένα συναίσθημα εντελώς πρωτόγνωρο για μια γυναίκα. Αλλάζουν όλα, οι προτεραιότητες, οι ισορροπίες. Επίκεντρο της σκέψης σου γίνεται αυτόματα το παιδί σου, ένας άλλος άνθρωπος που εξαρτάται πλήρως από εσένα, με δικά του ενδιαφέρονται, σκέψεις και συναισθήματα.

Και για το ζευγάρι ο ερχομός ενός μωρού, πέρα από ευτυχία που είναι δεδομένη, φέρνει και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα. Αυτά που χρειάζονται είναι πολύ καλή συνεργασία και γερές βάσεις και όλα γίνονται!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα