Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Εριέττα Κούρκουλου για Blue Horizon: «Για να ασκήσουν την εξουσία τους δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα»

«Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του»

Σοκάρουν οι εικόνες στο λιμάνι του Πειραιά όπου άντρες πληρώματος καραβιού απώθησαν τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν σταματήσει. Η Εριέττα Κούρκουλου, ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Προσπαθώ καθημερινά να πείσω τον εαυτό μου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, όμως πολλές μέρες όπως και σήμερα δεν τα καταφέρνω. Για μια ολόκληρη ώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι. 

Παρόλα αυτά όμως, ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσει χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την εξουσία τους (ο θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα