Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αλέξανδρος Ρήγας: «”Κλέψαμε” τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά από το “Δις Εξαμαρτείν”»

«Χωρίς την Μίρκα μπορεί να έκανα άλλη δουλειά»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, παραβρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, στην ασθένειά του αλλά και στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

rigas

«Χωρίς την Μίρκα μπορεί να έκανα άλλη δουλειά, μπορεί να ήμουν φιλόλογος. Τη γνώρισα σε μια παράσταση που ήταν και ο Βλάσης Μπονάτσος. Ήταν ένα θεατρικό έργο στο Θέατρο Λαμπέτη και ο Βλάσης με γνώρισε στην Μίρκα. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Του έλεγα ότι γράφω και μου είπε να μου τη γνωρίσει γιατί θα της άρεσε αυτό που κάνει. Της άρεσε.

Χρωστάω όλα στη Μίρκα και στον Κώστα Σπυρόπουλο. Μου έδωσαν χέρι και ο Κώστας πολύ μεγάλη βοήθεια όταν βγήκα από τη σχολή. Τότε μου φάνηκαν όλα εύκολα και θεωρούσα ότι ήμουν πολύ σπουδαίος και πώς άργησαν και να με ανακαλύψουν. Το πλήρωσα γιατί η αλαζονεία είναι μια επιταγή που πάντα θα την κρατάνε κάποιοι άνθρωποι. Θεωρούσα ότι ήμουν ό,τι σπουδαιότερο έχει γεννήσει η σκηνή. Είχα πολλές απαιτήσεις και οικονομικές απαιτήσεις. Ήμουν ζόρικο παιδί. Έφαγα το “ξύλο” μου και συνήλθα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

1544 ALEXANDROS RIGAS THODORIS MARANTINIS 352015

Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρθηκε στους λόγους που δεν παρακολουθεί τις σειρές του: «Δεν βλέπω τις σειρές μου. Για να πέσεις πάνω σε μια σειρά πρέπει να το κυνηγάς. Αν πέσω, το γυρίζω. Για μένα η κάθε δουλειά τελειώνει όταν βγαίνω από το μοντάζ και παραδίδω. Πάντα ανακαλύπτεις λάθη. Προϋποθέτει μια καλή και υγιή σχέση με τον εαυτό μου για να το αντιμετωπίσω πιο χαλαρά. Μεγαλώνοντας θεωρητικά πρέπει να τα βρίσκεις αλλά δεν το βλέπω να μου βγαίνει. Σίγουρα πέφτουν οι εντάσεις και οι ρυθμοί γιατί έρχεται η ίδια η πραγματικότητα που σε μαζεύει από εκρήξεις».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας προχώρησε μια μια αποκάλυψη σχετικά με τον ρόλο της αείμνηστης Ντίνας Κώνστα στην σειρά «Δυο Ξένοι»: «”Κλέψαμε” τον ρόλο της Ντίνα Κώνστα στους “Δύο Ξένους” από το “Δις Εξαμαρτείν”. Πατήσαμε πάνω στον Μιχάλη και τον Θανάση, ήταν πρωτομάστορες».

200806041526250.2013 SERGIANOPOYLOS KONSTA RIGAS GYRISMATA DYO XENOI 09071997

«Τα πρώτα χρόνια δεν σκέφτεσαι πολύ και βγαίνει αυθόρμητα. Στην πορεία σκέφτηκα ότι ο ψυχισμός της γυναίκας είναι πιο σύνθετος. Οι άντρες είναι “μπουνταλάδες”. Οι γυναίκες είναι πολυσύνθετες οντότητες. Δεν το έχω αναλύσει πολύ για να ξέρω ακριβώς. Η σκιαγράφηση θεατρική και τηλεοπτική εκεί κάθεται πιο καλά.

Μου αρέσει να είμαι κάπου και να ακούω ανθρώπους να έχουν χαρεί με αυτό που έχουμε κάνει. Κάθε δημιουργός δεν φτιάχνει έναν κύκλο ανθρώπων που ακουμπάει σε αυτούς και είναι πιο ασφαλές το να συνεργάζεσαι μαζί τους και να βγάζεις ένα ωραίο αποτέλεσμα;» ανέφερε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον λόγο που έχει περισσότερες γυναίκες στις σειρές που γράφει.

«Γιατί αντιμετωπίζουμε μακάβρια τον θάνατο; Γιατί είναι μακάβριο να φτιάξουμε τη διαθήκη μας; Δεν υπάρχει περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό γιατί ο θάνατος μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Έπαιξε ρόλο και η ασθένειά μου ναι.

Είναι απελευθερωτικό γιατί ίσως πρέπει να θυμάσαι κάθε μέρα να κάνεις καινούργια πράγματα. Τώρα είμαι πολύ θυμωμένος, γιατί να πεθαίνουμε; Θα τελειώσει όλο αυτό και άλλοι που σε αγαπάνε θα συνεχίσουν κανονικά. Η ζωή θα συνεχίσει κανονικά. Γιατί να γίνεται όλο αυτό; Για ένα διάστημα αποσυντονίζεσαι αλλά μετά ξεχνάμε οι άνθρωποι. Προληπτικός δεν είμαι. Μου είχε πει μια φίλη για το σπίτι που ήμουν ότι θα με βγάλουν πεθαμένο από εκεί, και το παράτησα το σπίτι» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

rigas
Αλέξανδρος Ρήγας

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρθηκε στην διατροφή που προσπαθεί να ακολουθήσει: «Ήθελα να χάσω βάρος. Εύκολα γίνεται όταν βλέπεις την αλλαγή πάνω σου. Μου άρεσε που έβλεπα την αλλαγή πάνω μου. Δεν έχω φτάσει ακόμη στον προορισμό μου. Έκανα αυτό που ξέρουμε όλοι, άμα κόψεις αυτά που σου αρέσουν θα χάσεις. Το κάνω περίπου 14 μήνες. Άμα πεινάω νευριάζω αλλά φροντίζω να τρώω πράγματα που δεν θα με πειράξουν πολύ».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...