Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Αντώνης Σρόιτερ: Γενέθλια στο «Happy Day» – Συγκινήθηκε με τις ευχές που του έστειλαν οι κόρες του

«Δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί»

Πρεμιέρα είχε σήμερα η εκπομπή «Happy Day» και η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Αντώνης Σρόιτερ, ήταν ο πρώτος καλεσμένος για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

sroiter jpg

Μέσα σε όλα, ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές του διακοπές, στην πιθανότητα να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά του αλλά και στο αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha έχει γενέθλια και τους είχε ζητήσει να μην φέρουν τούρτες στο πλατό, καθώς αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για τη χώρα λόγω της επικαιρότητας. Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, του είχε ετοιμάσει μια τούρτα και βίντεο με ευχές από τη σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες του με τον δημοσιογράφο να μην μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.

sroiter mpouki0507
Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη

«Από ένα σημείο και μετά δεν σε επηρεάζουν οι ειδήσεις, από την άλλη, πολύ μαυρίλα. Δεν ξεκινά η σεζόν με καλή διάθεση, υπάρχει μουντίλα. Είμαστε στη σφαλιάρα εδώ και 10 χρόνια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Στην συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές: «Μου αρέσει να φεύγω. Όσες μέρες έχω να μην πατάω στην Αθήνα, να μη ζω την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που ζω τον υπόλοιπο καιρό. Πέρασα ωραία, πήγα σε πολλά νησιά, ωραίες περιοχές της Ελλάδας. Έχουμε φανταστικά μέρη».

φ5 6025 IOANA MPOYKI ANTONIS SROITER 29092021

«Αυτή είναι η 15η χρονιά στον Alpha και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Μου αρέσει το δελτίο, θα ήθελα να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα. Δεν αποφασίζεις εσύ σε αυτή τη δουλειά πότε θα φύγεις. Σου λένε “μας κούρασες εσύ, πήγαινε σπίτι σου να φυτέψεις πατάτες”. Δεν έχω κουραστεί, μου αρέσει αυτό που κάνω» ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική λέγοντας: «Όταν μπήκε η Τσαπανίδου στην πολιτική έπαιζαν συνέχεια τη δήλωσή της. Θα πω ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα ήμουν καλός πολιτικός, όλο αυτό των δημοσίων σχέσεων δεν το έχω πολύ. Δεν το πιστεύω και δεν αφήνω ανοιχτό παράθυρο, δεν το έχω».

«Οι άνθρωποι στις ειδήσεις και την ενημέρωση δεν εισπράττουν την ίδια αγάπη που εισπράττετε εσείς. Εσείς φέρνετε τη χαρά, εμείς είμαστε κομιστές κακώς ειδήσεων. Χαίρομαι γιατί τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου πει κακά λόγια. Ακούω καλά λόγια, με ευχαριστεί πολύ αυτό. Όταν θα φύγεις από τη δουλειά ποιο είναι το παράσημό σου; Αυτό είναι, να ακούς μια καλή κουβέντα και όχι βρισίδια» ανέφερε για την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο που τον συναντάει στον δρόμο.

antonis sroiter 163601543 518727069127250 750079745021834198 n

«Νιώθω τύψεις που λείπω από τα παιδιά μου. Τώρα ειδικά που άρχισαν τα σχολεία κι εγώ θα επιστρέφω σπίτι όταν πάνε για ύπνο, αυτό με στεναχωρεί. Προσπαθώ να βρω χρόνο πάντα» είπε ο Αντώνης Σρόιτερ για την οικογένειά του και συμπλήρωσε για την πιθανότητα ενός ακόμα παιδιού: «Δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Νομίζω ότι πλέον δεν έχω ούτε την αντοχή, ούτε τον χρόνο, ούτε τη δύναμη να το κάνω αυτό. Αυτά τα κάνεις σερί. Όχι δεν το σκεφτόμαστε».

Στο τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην νέα τηλεοπτική σεζόν: «Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν, υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα, ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για τους τηλεθεατές. Νέες εκπομπές, σίριαλ, η τηλεόραση γεννά πολλά προϊόντα. Πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτική χρονιά, ας ελπίσουμε με καλές ειδήσεις».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...