Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Άννα Μάσχα για «Προξενιό της Ιουλίας»: «Αν παίξω καλά το ρόλο μου οι τηλεθεατές θα με μισήσουν»

«Είναι κακιά, είναι σκληρή, κρύβει πάρα πολλά ένοχα μυστικά και δεν κατάφερε να γίνει μητέρα το οποίο την έχει σκληρύνει απίστευτα»

Η Άννα Μάσχα αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά φέτος με το «Προξενιό της Ιουλίας» οι τηλεθεατές θα τη μισήσουν.

Η καταξιωμένη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το ρόλο της. «Η Χάδω και αυτή με έναν τρόπο είναι θύμα. Είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας και έχει τη δυστυχία να γεννηθεί κορίτσι. Ο πατέρας της της απαγόρευσε να σπουδάσει.

Την άφησε όμως να παντρευτεί τον γιο του επιστάτη που ήταν κατώτερος κοινωνικά παρόλα αυτά την άφησε. Είναι κακιά και σκληρή. Είναι θύμα ενός εγκλωβισμού, είναι προικισμένη με αρετές που θα την πήγαιναν πιο μακριά.

Είναι κακιά, είναι σκληρή, κρύβει πάρα πολλά ένοχα μυστικά και δεν κατάφερε να γίνει μητέρα το οποίο την έχει σκληρύνει απίστευτα. Φαντάζομαι θα υπάρχουν ρωγμές που θα δείχνουν γιατί έγινε έτσι.

Προσπαθεί κάνει τα πάντα να αποτρέψει τον γάμο με την Ιουλία, φοβάται ότι το ασφαλές σπιτικό που έφτιαξαν θα ξανανοίξει στο χάος»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα