Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα έτοιμα για τη βάπτιση του γιου τους

Και το όνομα αυτού Πάρης;

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τα βαφτίσια του Νουνίτο των Τούνη και Αλεξάνδρου, που θα γίνουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, με νονούς την κολλητή φίλη της influencer, Στέλλα Πάσαρη (μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες η Τούνη είχε πάει στη βιοτεχνία της εταιρίας ρούχων που έχει μαζί με την Πάσσαρη για να δώσει το πατρόν για το φόρεμα που θα φορέσει στη βάφτιση), και ο κολλητός φίλος του πανελίστα, Γιώργος Μανίκας. Σύμφωνα όμως με το «Happy Day», στη λίστα με τους νονούς πρόκειται να μπει και ο μοναχογιός του Μανίκα, Aγγελος!

Στέλλα Πάσαρη

Και ενώ η μητέρα του μικρού δεν μπορεί να… χωνέψει ότι δεν θα αποκαλεί πια τον μπέμπη της «Νουνίτο», όπως κάνει από τότε που γεννήθηκε ο μικρός, υπάρχουν κάποιες… διαρροές για το όνομα που θα του δώσουν οι νονοί του, με το Πάρης να είναι το επικρατέστερο!

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως συγγενείς και καλεσμένοι του ζευγαριού θα τα περάσουν μούρλια (όπως τα πέρασε και ο πιτσιρίκος, που έκανε τουρ μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά σε ελληνικά νησιά) και μετά τη βάφτιση, καθώς για το πάρτι έχει κλειστεί κτήμα με dj και catering που θα έχει και του πουλιού το γάλα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο