Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

H Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη στο εξώφυλλο του νέου ημερολογίου του Τρύφωνα Σαμαρά!

Cover girl ετών 80!

Στο νέο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, το οποίο αναμένεται να κάνει… θραύση με την κυκλοφορία του, θα υπάρχει ένα cover girl ετών 80! Σε λίγους μήνες πρόκειται να συμπληρωθούν έξι δεκαετίες από τη θριαμβευτική στέψη της Κορίνας Τσοπέη στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε αυτόν τον τίτλο, το μακρινό 1964, θα κλείσει τα 80 της χρόνια τον ερχόμενο Ιούνιο και παραμένει -κατά γενική ομολογία- μια παρουσία που μαγνητίζει τα βλέμματα χωρίς καν να το προσπαθεί. Και μόνο που υπάρχει!

trifonas samaras17093
Ο Τρύφων Σαμαράς

Είναι μια γυναίκα όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά, που κατάφερε να συμφιλιωθεί με τον χρόνο, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι κάθε ηλικιακή περίοδος έχει τη χάρη της τελικά, αρκεί να μπορεί κανείς να την εκτιμήσει και να μην αφήνεται στο… έλεος του χρόνου χωρίς να φροντίζει τον εαυτό του.

trifonas samaras170932
Η Κορίνα Τσοπέη την εποχή που μεσουρανούσε στα εξώφυλλα των περιοδικών

Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που ο Τρύφων Σαμαράς σκέφτηκε την Κορίνα Τσοπέη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ημερολόγιο που ετοιμάζει πυρετωδώς για το 2024. Την αποκάλυψη γι’ αυτό το φιλόδοξο πρότζεκτ έκανε ο ίδιος ο «εθνικός» μας hair stylist με μια σειρά από stories που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος «ταξίδεψε» στον χρόνο παρέα με τους διαδικτυακούς του φίλους, και ανέβασε φωτογραφίες της Μις Υφήλιος 1964 από το παρελθόν. Παράλληλα εξέφρασε δημόσια τη χαρά και την τιμή που αισθάνεται για την επερχόμενη συνεργασία τους μέσα από σχετικές λεζάντες με τις οποίες συνόδευσε τις διαδικτυακές ιστορίες του.

Η ιδέα

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω του κοινού μας φίλου Φραντσέσκο Βιτάλι, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες και έχει άμεση επικοινωνία με την Κορίνα Τσοπέη. Μαζί είχαμε την ιδέα γι’ αυτή τη φωτογράφιση» αποκαλύπτει σε δηλώσεις του στην «Espresso» ο αγαπημένος κομμωτής. «Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα ημερολόγιο με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα σε ώριμη ηλικία. Και τι καλύτερο από το να είναι αυτή η γυναίκα η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Μις Υφήλιος που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα» συνεχίζει.

trifonas samaras170931

«Στόχος μου είναι να δείξω πως μια γυναίκα μπορεί να είναι ωραία σε κάθε ηλικία. Αλλωστε, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Οσο μεγαλώνει μια γυναίκα η ωριμότητα μπορεί να την κάνει πιο ξεχωριστή, ειδικά αν δεν αφεθεί και συνεχίσει να περιποιείται τον εαυτό της. Τρανταχτό παράδειγμα η Κορίνα Τσοπέη, η οποία, πέρα από την ομορφιά ψυχής που διαθέτει σίγουρα, είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τον εαυτό του και δεν έχει αφεθεί. Βλέποντάς την κανείς διαπιστώνει πως μια γυναίκα μπορεί μια χαρά να είναι ωραία και στα 80 της!» καταλήγει ο Τρύφων Σαμαράς.

Στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κορίνα Τσοπέη θα έρθει στην Αθήνα από την Αμερική στις 28 Σεπτεμβρίου και η φωτογράφισή της για το Trifonas Samaras Calendar 2024 θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τον διάσημο κομμωτή να επιμελείται πολλά διαφορετικά hair loοks της.

Σημειώνεται πως το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά θεωρείται πλέον «θεσμός», καθώς κυκλοφορεί περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μερικές από τις ωραιότερες Ελληνίδες μοντέλα και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών η Δούκισσα Νομικού, η Καίτη Γαρμπή, η Σήλια Κριθαριώτη, η Κάτια Ζυγούλη, η Δωροθέα Μερκούρη και η Μιμή Ντενίση.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η επικείμενη συνεργασία του αγαπημένου Ελληνα hair stylist με τη Μις Υφήλιος 1964 έχει απασχολήσει ήδη και κάποια αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «The Chicago Journal».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...