Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε τον Σπύρο Μαργαρίτη

Νυφη πρωιαν σε ειδον

Κουφέτα για την Τζένη Μελιτά και τον Σπύρο Μαργαρίτη! Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», στην ΕΡΤ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον επί χρόνια αγαπημένο της, ραδιοφωνικό παραγωγό και YouTuber.

melita margaritis1809312

Το μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου σε στενό κύκλο, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι, με τη γλυκιά νυφούλα να αλλάζει συνολικά όχι ένα, αλλά τρία outfits, λόγω της ξεχωριστής ημέρας. Το ζευγάρι έχει επιλέξει από παλιά να μην προβάλλει στιγμές από την προσωπική του ζωή, τακτική που ακολούθησαν και οι δύο ακόμη και στον γάμο τους. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Τζένη και ο Σπύρος δεν είχαν αναρτήσει ούτε ένα στιγμιότυπο από τη χαρά τους στα social media.

melita margaritis180933
Selfie με τον Σεργουλόπουλο

Ορισμένοι από τους καλεσμένους τους, ωστόσο, μοιράστηκαν μέσω διαδικτύου βίντεο και φωτογραφίες από την εκκλησία και το πάρτι. Πρώτος και καλύτερος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πόσταρε στο Instagram διάφορα «κλικ», αρχικά από την ώρα της τελετής και έπειτα από τη δεξίωση, όπου ο παρουσιαστής πόζαρε με τη νυφούλα συνεργάτιδά του σε δύο χαρούμενες selfies.

Η Τζένη Μελιτά ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο στράπλες, ρομαντικό νυφικό από δαντέλα, σε γοργονέ στιλ, που φόρεσε στην εκκλησία. Οπως φαίνεται, πάντως, από τα stories που δημοσίευσαν και άλλοι καλεσμένοι της στα social media, άλλαξε ακόμα δύο φορές στη διάρκεια της βραδιάς, επιλέγοντας αρχικά ένα δεύτερο στράπλες φόρεμα, με βολάν σε vintage στιλ, αλλά και μια λευκή μοντέρνα ολόσωμη φόρμα στη συνέχεια.

melita margaritis180932
Η νύφη Μελιτά με τον γαμπρό

Με τη σειρά της, η μαγείρισσα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» Γωγώ Δελογιάννη ανάρτησε, επίσης, βίντεο και φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τον τραγουδιστή που διασκέδασε τους καλεσμένους του νιόπαντρου ζευγαριού. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος τραγούδησε τις διαχρονικές επιτυχίες του, ενθουσιάζοντας τα πλήθη. Ηighlight της βραδιάς, πάντως, θεωρήθηκε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η νύφη υπό τους ήχους του τραγουδιού «Το φεγγάρι πάνω, Θεέ μου».

melita margaritis1809313 melita margaritis1809311 melita margaritis1809310 melita margaritis180939 melita margaritis180938 melita margaritis180937 melita margaritis180936 melita margaritis180935 melita margaritis180934 melita margaritis180931 melita margaritis18093

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...