«Δεν θα έπρεπε να παίξει ξανά το 50-50, είναι πρόκληση για τα θύματα να βλέπουν τον Φιλιππίδη»

«Θα μου πείτε άλλο είναι ο ρόλος, ο ηθοποιός, ο δημιουργός, απλά είναι πολύ ζεστή και νωπή η μνήμη και το κίνημα του Metoo τάσσεται με τα θύματα κι έτσι πρέπει»

Για την επιστροφή της σειράς «Πενήντα πενήντα» στην τηλεόραση μετά την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό σχολίασε γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ενώ να υπογραμμίσουμε  πως εκκρεμεί η απόφαση για τις απόπειρες βιασμού που έχουν καταγγείλει εις βάρος του ηθοποιού.

«Προτού τελεσιδικήσει το δικαστήριο για την υπόθεση Φιλιππίδη, θεωρώ ότι είναι μία πρόκληση απέναντι στα θύματα το να βλέπουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στην οθόνη. Θα μου πείτε άλλο είναι ο ρόλος, ο ηθοποιός, ο δημιουργός, απλά είναι πολύ ζεστή και νωπή η μνήμη και το κίνημα του Metoo τάσσεται με τα θύματα κι έτσι πρέπει.

Ακόμα κι όταν υπάρχουν διαφορετικές εξελίξεις σε μία διαδικασία, καλό είναι όλοι από θέση να είμαστε με τα θύματα», δήλωσε η Άννα Χατζησοφιά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Και συνέχισε: «Δεν μπορούν να έχουν όλοι την ίδια άποψη και δεν είναι όλοι αλληλέγγυοι με τα θύματα και δεν τους ενδιαφέρει όλους με τον ίδιο τρόπο. Όμως η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο… Ο καθένας έχει τη θέση του, εγώ είμαι με τα θύματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.