Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Λένα Δροσάκη για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς»: «Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά»

«Όταν αγαπάς κάποιον, η καθημερινότητα δεν σε απομακρύνει»

Η Λένα Δροσάκη, πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» μαζί με τους Μάριο Αθανασίου, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Η όμορφη ηθοποιός, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς», παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΤΥΠΟΣ TV» και μίλησε για τον ρόλο της Έλενας που υποδύεται στην σειρά.

protos apo emas21093

«Ο πρώτος από εμάς»… Μία ιστορία με συναίσθημα, που έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στο κοινό. Ποια στοιχεία σάς έπεισαν να πείτε το «ναι»;

Η νέα σειρά «Ο πρώτος από εμάς», που έρχεται τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, είναι μια δραματική κομεντί που ξεκινά από ένα θέμα, τον καρκίνο, Iπου έχει υπάρξει πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας. Έχω την αίσθηση, δυστυχώς, πως δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει αντιμετωπίσει αυτόν τον Γολγοθά! Είναι πολύ τρυφερός ο τρόπος και θα έλεγα επίσης υποστηρικτικός, όπου οι φίλοι και ο στενός κύκλος του ήρωα που αρρωσταίνει αντιμετωπίζει το τόσο σοβαρό θέμα! Θα έλεγα πως είναι το μάθημα της ζωής να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα της ζωής και όχι να εγκαταλείπουμε. Να ξεκουραζόμαστε όποτε κουραζόμαστε, μα όχι να εγκαταλείπουμε! Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά και ελπίζω να περάσουμε τόσο αγαπησιάρικα όσο ξεκινήσαμε.

Το άγχος της τηλεθέασης υπάρχει;

Μια κάποια αγωνία για να δουν τη δουλειά που έχουμε κάνει υπάρχει, αλίμονο, δεν αδιαφορώ, μα δεν θα έλεγα ότι έχω άγχος για τέτοια πράγματα! Είναι υπέροχο που γίνονται καινούργια πράγματα και όλο και περισσότεροι ηθοποιοί δουλεύουμε.

lena drosaki21093

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείτε;

Το όνομα της ηρωίδας μου είναι Έλενα. Δεν είναι πολύ μακριά από το πραγματικό μου όνομα. Άλλωστε η ηρωίδα μου είναι ένα σύγχρονο πρόσωπο με τωρινά ερωτήματα και βρίσκεται στη δίνη των υπαρξιακών της αναζητήσεων! Πότε θα γίνει μητέρα; Θα μπορέσει με τη βοήθεια της επιστήμης να γίνει μητέρα; Πότε θα ερωτευτεί; Θα μπορέσει να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν; Υπάρχει ακόμα η αγάπη που κάποτε έλεγαν ότι υπήρχε; Η αληθινή αγάπη; Τι είναι η φιλία; Μπορεί μια φιλία να αντέξει στα δύσκολα; Αναρωτιέται εκείνη και μαζί της κι εγώ! Ως Λένα!

Πώς είναι η συνεργασία με τους υπόλοιπους της τηλεοπτικής παρέας;

Η συνεργασία μας είναι άψογη. Είναι όλοι επαγγελματίες, υπέροχοι άνθρωποι, χαμογελαστοί, γεμάτοι αγάπη για τη δουλειά και όρεξη. Δεν τους γνώριζα, πέρα από τον Μάριο Αθανασίου, που είχαμε ξαναδουλέψει μαζί, και νιώθω τόσο τυχερή που γνωρίζω υπέροχους ανθρώπους πάνω από όλα! Μα θα ήθελα να μιλήσω και για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που κάνουν εξαιρετική δουλειά και χωρίς εκείνους το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο!

protos apo emas210931

Η σειρά εστιάζει στη φιλία αλλά και στο πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη… Τι ρόλο παίζουν για εσάς οι φίλοι;

Η φιλία είναι πολύ ιερό πράγμα για μένα! Είναι σαν να φτιάχνεις μια οικογένεια και η ιερότητά της πρέπει να προστατευτεί για να παραμείνει. Και από τις δυο πλευρές όμως! Η φιλία δεν φαίνεται μόνο στα δύσκολα αλλά κυρίως στα εύκολα και στα χαρούμενα, εκεί που δεν υπάρχουν ζήλια, αντιζηλία, φθόνος, εκεί που πρέπει να χαρείς με τη χαρά του άλλου! Όταν αγαπάς κάποιον, η καθημερινότητα δεν σε απομακρύνει, έστω μια στιγμή αληθινής συνυπάρξεως φτάνει για να κρατηθεί η επαφή!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...