Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαρί Σαντάλ: Διπλά γενέθλια με το βλέμμα στην… Πλάκα!

Ξεχωριστή ημέρα

Μεσιτική και κοσμική «κινητικότητα» στην οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», ο πρωτότοκος γιος του μακαρίτη τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ δεν έχουν εγκαταλείψει το πρότζεκτ «στέγη στην Αθήνα» και εξακολουθούν να ψάχνουν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι στη χώρα μας.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Μπορεί ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Nina Flor, κόρη του billionaire της Vista Jet, Thomas Flor, να απέκτησαν οροφοδιαμέρισμα με εκπληκτική θέα στην οδό Ηρώδου Αττικού, δίπλα στα πρώην ανάκτορα, όμως η Μαρί Σαντάλ θέλει να κάνει τη διαφορά και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, επιθυμεί να αγοράσει μονοκατοικία στην Πλάκα με θέα την Ακρόπολη, την οποία θα ανακαινίσει με το δικό της μοναδικό γούστο. Και μπορεί η Μ. Σαντάλ να έχει το μυαλό της στην αγορά σπιτιού και να κάνει μαζί με τον άντρα της διάφορες επαφές με μεσιτικά γραφεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει βάλει στην άκρη την προσωπική της ζωή.

mari sadal220935
Η Μαρί Σαντάλ μπροστά από την τούρτα γενεθλίων της

Ετσι, πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου, η τελειομανής Μαρί, που είναι Παρθένος στο ζώδιο, έσβησε 55 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, έχοντας στο πλευρό της τον μικρότερο γιο της Οδυσσέα-Κίμωνα, ο οποίος έγινε 19 χρονών, με τα διπλά γενέθλια να γιορτάζονται δεόντως από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας!

Ασιατική κουζίνα

Η Μαρί Σαντάλ γιόρτασε τα γενέθλιά της με δύο εξόδους: Στην πρώτη δόθηκε γεύμα σε ασιατικό εστιατόριο, με τη νύφη του μακαρίτη Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας να εμφανίζεται με casual dress code, μαρινιέρα και μαύρο σακάκι, και στη δεύτερη παρατέθηκε επίσημο δείπνο για λίγους φίλους, με τη Σαντάλ να λάμπει μέσα στο ασπρόμαυρο Gucci φόρεμά της!

mari sadal220933

Τα ενσταντανέ με τις ευχές, τις τούρτες , τα κεράκια και το επίσημο δείπνο της εορτάζουσας ανέβηκαν στο Instagram, καθώς τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας μοιράζονται την ευτυχισμένη ζωή τους με τους χιλιάδες ακολούθους τους. Οι ευχές άρχισαν από τη Μαρί προς τον γιο της Οδυσσέα-Κίμωνα, όταν ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της με τον σύζυγό της και εκείνον σε μικρή ηλικία γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον δίδυμο Παρθένο μου που γεννήθηκε την ίδια μέρα με εμένα».

mari sadal22093

Οι ευχές

Η Σαντάλ όμως έκανε ακόμα μια ανάρτηση με φωτογραφίες από τον δικό της εορτασμό των γενεθλίων της, με τη λεζάντα της να γράφει: «Ενα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσοι μου ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά! Τόσες πολλές υπέροχες ευχές και λόγια! #ευγνώμων». Οσο για τον ευτυχισμένο σύζυγο και πατέρα, πρίγκιπα Παύλο, έκανε τη δική του ανάρτηση αναφέροντας: «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου MC και στον αγαπητό μου Odysseas.

mari sadal220934

Σας αγαπώ και τους δύο πολύ και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη και υγιή χρονιά και να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας». Στα… ινσταγκραμικά γενέθλια ακολούθησε το τρολάρισμα της φρεσκοχωρισμένης Μαρίας-Ολυμπίας, που ανέβασε παιδική της φωτογραφία με τον Οδυσσέα-Κίμωνα και βίντεο με την τελειομανή με την καθαριότητα μαμά της που κάνει δουλειές που μόνο ένας Παρθένος θα έκανε, και με αυτό το… τρολ τής ευχήθηκε happy birthday!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...