Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Δώρα Χρυσικού: «Μεγαλώνοντας μαθαίνω να διεκδικώ, είχα πάντα μια δυσκολία στο να ‘’πουλάω’’ τη Δώρα»

«Οι αντιδράσεις της Αρετής δεν θα είναι κοσμίες όσον αφορά στο θέμα του παιδιού που έχουν ο Στάθης και η Ιουλία»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πώς είναι στην καθημερινότητά της, τους φόβους αλλά και για το ρόλο της στη «Γη της ελιάς».

«Είμαι μια τυπική νοικοκυρά. Είμαι εξαιρετικά τακτική και μου αρέσει η καθαριότητα. Δεν θα δεις ποτέ το σπίτι μου να είναι σε χάος. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φιλόδοξη. Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι ένα μέσο του να νιώθω δημιουργική και να ζω αξιοπρεπώς. Μεγαλώνοντας μαθαίνω να διεκδικώ περισσότερα πράγματα. Είχα πάντα μια δυσκολία στο να ‘’πουλάω’’ τη Δώρα».

Και συνέχισε: «Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος. Δεν πιστεύω ούτε στο ‘’ποτέ’’ ούτε στο για ‘’πάντα’’. Όσο αγαπώ τον σύντροφό μου και όσο με αγαπάει και εκείνος, βαδίζουμε στο “μαζί’”».

Όσο για τη σειρά που ξεκινάει την Κυριακή για τρίτη σεζόν δήλωσε: «Η σειρά έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό. Οι τηλεθεατές αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι η Αρετή δεν είναι ένας κακός άνθρωπος, είναι μια γλωσσοκοπάνα. Η Αρετή και ο Στάθης ‘’τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα’’ και αυτό θα οξυνθεί. Οι αντιδράσεις της Αρετής δεν θα είναι κοσμίες όσον αφορά στο θέμα του παιδιού που έχουν ο Στάθης και η Ιουλία».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα