«Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί δεν ήμουν ο εαυτός μου, έβγαζα επιθετικότητα στους συνάδελφους»

«Το να “βγάλω το ακουστικό” δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα ξαφνικά»

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

«Αυτή η “παλιοδουλειά” που έκανα σε γεμίζει αδρεναλίνη, είναι εξάρτηση. Όταν την σταματάς έχεις στερητικό. Αγαπούσα πάντα τις ζωντανές εκπομπές και όχι τα μαγνητοσκοπημένα. Εκεί δουλεύει το μυαλό μου και αποδίδω το 10 στα 10. Από την πρώτη ημέρα που δούλεψα στην τηλεόραση, έμαθα να ζω με αγωνία και στρες. Δεν έχω ψάξει ποτέ τα σκουπίδια κάποιου. Έκανα τα πράγματα ανάλογα με το ηθικό μου μετρό. Όταν έβλεπα “απέναντι” εκείνα που δεν έκανα εγώ, έλεγα “ποτέ δε θα πας μπροστά με αυτό το μυαλό”, είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Χριστίνα Λαμπίρη

Το να “βγάλω το ακουστικό” δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα ξαφνικά. Σταμάτησα την τηλεόραση όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου, έβγαζα επιθετικότητα στους συνάδελφους και την οικογένειά μου. Όταν αποφάσισα να σταματήσω, είχα έναν τεράστιο θυμό και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου. Δεν είναι θέσφατο ότι επειδή είσαι στην τηλεόραση, θα είσαι και για πάντα.

Το ‘γυαλί’ σαφώς και μου λείπει, αλλά περισσότερο αυτό το κυνήγι, η αγωνία της πρωτιάς, της είδησης», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Και πρόσθεσε: «Μου λείπουν οι συσκέψεις από την εκπομπή, με τις χιλιάδες μπούρδες που λέγαμε. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα στο να δουλέψω.
Ό, τι και να μου πουν να κάνω, θα το κάνω. Το να δουλεύω στην οικογενειακή μας επιχείρηση, δεν το βλέπω σαν δουλειά. Είναι σαν να υποδέχομαι τους φίλους μας σε ένα άλλο σπίτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...