Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε περιοδεία «διαμάντι»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός οδηγεί το κοινό του και αυτό...

Δημήτρης Νατσιός: «Την επόμενη φορά που η Μαρέβα θα πάει εκκλησία ίσως...

«Οι νίκες της ζωής μου είναι η σύζυγός μου,...

Η Καλομοίρα και η όλο νόημα ατάκα της για ενδεχόμενο comeback στη...

Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision...

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Το άγνωστο δράμα κάποιων πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Game of Thrones»

Η... κατάρα του στέμματος

Θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μέχρι που το προ ημερών ξαφνικό διαζύγιό τους προκάλεσε σοκ, κάνοντας πολλούς να σκεφτούν ότι η Σοφί Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας είναι τα πιο πρόσφατα θύματα της «κατάρας» που φέρεται ότι χτυπάει τους πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» μετά την ολοκλήρωσή του, το 2019.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί ο χωρισμός της τηλεοπτικής αδερφής της Τέρνερ καθώς και το διαζύγιο του «Ντράγκο», ενώ άλλοι σταρ της επικής σειράς του ΗΒΟ είχαν χειρότερη τύχη.

game of thrones25093
Τζο Τζόνας και Σοφί Τέρνερ

Κατά σύμπτωση, ο γάμος της Σοφί Τέρνερ, που υποδύθηκε τη Σάνσα Σταρκ, και του τραγουδιστή Τζο Τζόνας έγινε την ίδια χρονιά που προβλήθηκε το τελευταίο, συγκλονιστικό επεισόδιο του «Game of Thrones». Τέσσερα χρόνια αργότερα και αφού απέκτησαν δύο κόρες, ο Τζόνας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με την «Daily Mail. Αμέσως άρχισαν οι διαρροές ότι ο ποπ σταρ δεν άντεχε άλλο τις απανωτές βραδινές εξόδους της συζύγου του, η οποία εμφανιζόταν να πίνει σφηνάκια σε πάρτι. Από την πλευρά της τηλεοπτικής Σάνσα αναφέρεται ότι η ηθοποιός είχε κουραστεί να ζει στις ΗΠΑ και ένιωθε νοσταλγία για την πατρίδα της, τη Βρετανία.

Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της τηλεοπτικής Αρια Σταρκ, αδελφής της Σάνσα, κατά κόσμον Μέισι Γουίλιαμς, η οποία επίσης είχε αρχίσει τη σχέση της με τον σχεδιαστή μόδας Ρούμπεν Σέλμπι το 2019, έτος που έπεσε αυλαία στη σειρά. Μέχρι που φέτος τον Φεβρουάριο με μια ανάρτηση στα social media η Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι χώρισαν, κάνοντας λόγο για «το τέλος μιας εποχής». Τελευταία φορά είχαν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αλλά κανείς δεν υποπτεύτηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους, αν και σταμάτησαν να αναρτούν κοινές φωτογραφίες στο Instagram, καθώς μέχρι τότε ήταν αχώριστοι.

game of thrones250932
Μέισι Γουίλιαμς

Λίγους μήνες νωρίτερα η «κατάρα του Game of Thrones» χτύπησε τον Τζέισον Μομόα. Ο σταρ, που στη σειρά έπαιξε τον Ντρόγκο, σύζυγο της «μητέρας των δράκων» Ντενέρις, κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ, ήταν παντρεμένος με τη ηθοποιό Λίζα Μπονέ από το 2018 και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο βγήκε το διαζύγιό τους, ενώ είχαν ανακοινώσει από κοινού τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς.

game of thrones250934
Τζέισον Μομόα

Οπως αποδείχτηκε, ο γάμος τους είχε πάρει την «κατηφόρα» τα προηγούμενα χρόνια, με το ζευγάρι να κάνει διακριτικά λόγο για «σεισμικές αλλαγές», που το οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο θα συνέχιζε να φροντίζει τα παιδιά του. Ο Τζον Σνόου του «Game of Thrones», Κιτ Χάρινγκτον, ομολόγησε πρόσφατα ότι μετά την ολοκλήρωση της σειράς συνέβησαν στην προσωπική του ζωή «πολλά φριχτά πράγματα».

game of thrones250933
Κιτ Χάρινγκτον

Ο Βρετανός ηθοποιός εξήγησε στη «The Sunday Times» ότι μετά το 2019 έγινε αλκοολικός, ενώ έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Εκμυστηρεύτηκε ότι έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να αυτοκτονήσει, αλλά όλα άλλαξαν προς το καλύτερο όταν πήρε την απόφαση να πάει στο κέντρο απεξάρτησης Privé Swiss, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Τώρα, όπως τόνισε, είναι «καθαρός» από το αλκοόλ, «πολύ χαρούμενος» και «ευχαριστημένος»

Ο Ντάρεν Κεντ, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους λάτρεις της σειράς ως Γκόθερντ, έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου, σε ηλικία μόλις 36 ετών, χτυπημένος από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση. Ο Βρετανός ηθοποιός έδινε μάχη με σοβαρά συμπτώματα οστεοπόρωσης, αρθρίτιδας και σπάνιας δερματικής διαταραχής, τα οποία σταδιακά τον κατέβαλαν. Το 2012 είχε κερδίσει βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στα Van d’ or Awards για την ερμηνεία του στην ταινία «Sunnyboy», την οποία είχε επίσης σκηνοθετήσει.

game of thrones250931
Ντάρεν Κεντ

Τέλος, για την Εμίλια Κλαρκ, που μέχρι το τελευταίο επεισόδιο υποδύθηκε την Ντενέρις Ταργκάριεν («μητέρα των δράκων»), οι σοβαρές «αναποδιές» άρχισαν πολύ προτού τελειώσει η σειρά, αλλά συνεχίζονται έως τις ημέρες μας.

game of thrones250935
Εμίλια Κλαρκ

Οπως αποκάλυψε στο BBC πέρυσι, υπάρχει ένα μέρος του εγκεφάλου της το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει, λέγοντας ότι είναι θαύμα που μπορεί ακόμη να μιλήσει έπειτα από αυτά που πέρασε. Ανέφερε ότι τις πρώτες σεζόν του «Game of Thrones» κινδύνεψε να πεθάνει, καθώς δύο φορές διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να κάνει τρία χειρουργεία. Ακόμη παρουσιάζει προβλήματα μνήμης, κυρίως όταν προσπαθεί να θυμηθεί τις δύσκολες στιγμές που έζησε το 2011 και το 2013.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...