Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Cabana Live Stage: Ζαφείρης Μέλας και Μάκης Δημάκης με μια πρόταση που υπόσχεται να μας εκπλήξει

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Cabana Live Stage, μια νέα εποχή ετοιμάζεται να ξεκινήσει, σηματοδοτώντας τον έκτο χρόνο λειτουργίας του με μια συναρπαστική πρόταση που υπόσχεται να μας εκπλήξει και να μας συναρπάσει. Σε αυτό τον χώρο, ο αγαπημένος Ζαφείρης Μελάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή του Cabana Live Stage. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν θα είναι μόνος του στην σκηνή. Συντροφιά στη σκηνή θα του κάνουν δύο εξίσου ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ο Μάκης Δημάκης, μια νεότερη φωνή που θα εντυπωσιάσει και πάλι, κάνει το ντεμπούτο του στο Cabana, υποσχόμενος μια διαφορετική προσέγγιση της διασκέδασης. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την μοναδική σειρά εμφανίσεων η Τζένη Κατσίγιαννη, μια σταθερή παρουσία στο Cabana Live Stage. Με πολλές επιτυχίες και μια απίστευτη φωνή, η Τζένη Κατσίγιαννη έχει χαράξει τον δικό της μοναδικό δρόμο στον χώρο της μουσικής. Το Cabana Live Stage, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, αποτελεί τον προορισμό της διασκέδασης για όσους αναζητούν ατέλειωτη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Cabana Live Stage θα είναι έτοιμο να μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που θα επαναπροσδιορίσει τη διασκέδαση στην πόλη.Cabana Live Stage Τηλεφωνο 211-7707570

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 23

Σε μια εποχή όπου οι μουσικές αλλάζουν σαν τον άνεμο και οι καλλιτέχνες εμφανίζονται και εξαφανίζονται με την ίδια ταχύτητα, υπάρχει ένα όνομα που παραμένει ακλόνητο, φωτεινό και αγαπημένο στην καρδιά μας, στον κόσμο της λαϊκής μουσικής. Ο Ζαφείρης Μελάς, μετά από τέσσερις δεκαετίες, διατηρεί ανέπαφη την αξία του και συνεχίζει να λάμπει σαν αστέρι που δεν σβήνει. Αυτά δεν είναι απλά λόγια, είναι γεγονότα που έχουν χαράξει βαθιά το όνομά του στον ατέλειωτο χάρτη της ελληνικής μουσικής. Ήταν το 1983 όταν ο Ζαφείρης Μελάς έκανε την εντυπωσιακή του είσοδο με το άλμπουμ “Ας Αλλάξουμε Το Θέμα,” και από τότε η πορεία του έφτασε στην κορυφή της μουσικής, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας. Αυτός ο εκπληκτικός καλλιτέχνης δεν είναι απλώς ένας τραγουδιστής, αλλά ένας πραγματικός ποιητής της ψυχής με τη φωνή του. Με τις μελωδίες και τους στίχους του, ο Ζαφείρης Μελάς έχει καταγράψει σελίδες ιστορίας στον κόσμο της ελληνικής μουσικής, μεταφέροντάς μας σε αναμνήσεις και συναισθηματικές στιγμές που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν αγαπημένο φίλο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μοιράζοντας μαζί μας συναισθήματα και στιγμές ζωής. Και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, συνεργάζεται με το Cabana Live Stage, χαρίζοντάς μας ακόμα μια ευκαιρία να απολαύσουμε τη μουσική του σε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Αυτή η συνεργασία αποτελεί απλά έναν ακόμα λόγο για να ανυπομονούμε για τις επερχόμενες μουσικές βραδιές που θα μας χαρίσει αυτή η εξαιρετική φωνή.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 23

Ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’90, αυτός ο καλλιτέχνης αποφάσισε να αφήσει πίσω τον ρόλο του μουσικού για να προσεγγίσει νέα μουσικά μονοπάτια. Η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε σε στενή συνεργασία με τον συνθέτη Γιώργο Αλκαίο, δημιουργώντας μαζί μελωδίες που αγγίζουν τις καρδιές μας. Στη συνέχεια, ο Μάκης Δημάκης επέστρεψε στα βόρεια της Ελλάδας, αποσπώντας την αγάπη του επαρχιακού κοινού με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις. Την περασμένη χρονιά, στο Εμπατή North, μας προσέφερε μια μουσική περιπλάνηση συνδυάζοντας το ταλέντο του με την απίστευτη φωνή της Κατερίνας Στανίση, δημιουργώντας συναισθηματικές στιγμές που θα αποτελούν αναμνήσεις για πολύ καιρό. Και φέτος, για πρώτη φορά, επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στο Cabana Live Stage, υποσχόμενος μια ακόμα μοναδική μουσική εμπειρία.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 23

Στον απέραντο χάρτη της μουσικής, η Τζένη Κατσίγιαννη είναι αστέρι που φωτίζει συνεχώς. Η φωνή της, με την εκπληκτική έκταση, έχει αγγίξει τις καρδιές των λατρών της ελληνικής μουσικής. Με δεκαετίες διακριτικής παρουσίας, η Τζένη Κατσίγιαννη αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Cabana Live Stage. Τραγούδια της, όπως το “Γιατρός” και η “Συμπεθέρα,” έχουν χαραχθεί βαθιά στις καρδιές μας και αποτελούν σημεία αναφοράς στην ελληνική λαϊκή μουσική. Μέσα από τη σκηνή του Cabana Live Stage, έχει δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, κρατώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με το αφοσιωμένο κοινό της. Και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, επιστρέφει στην αγαπημένη της σκηνή, συνοδευόμενη από τους Ζαφείρη Μελά και Μάκη Δημάκη. Αυτό το μουσικό τρίο υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία στο Cabana Live Stage.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...