Όταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου μιλούσε on camera για το γιο της

«Ο Γιώργος είναι νικητής στη ζωή του και θα είναι πάντα νικητής»

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η κυρία Ουρανία έδινε χρόνια μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δυστυχώς χθες έχασε τη μάχη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Όταν ο γιος της βρισκόταν μέσα στο «Survivor» εκείνη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό».

Διαβάστε επίσης: Γκερέκου για πένθος Αγγελόπουλου: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανός, ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ»

«Γίνεται ένας χαμός με το Γιώργο. Είναι πολύ ευχάριστο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που δείχνουν. Όταν βγει με το καλό θα τρελαθεί από τη χαρά του. Σε ένα χειρουργείο που έκανα κόπηκαν δύο φωνητικές χορδές και από τότε μου έχει μείνει αυτή η βραχνάδα.

Διαβάστε επίσης: Το νέο ποστ του Γιώργου Αγγελόπουλου για το χαμό της μητέρας του: «Ήσουν σπουδαία μάνα»

Ένα λάθος , το οποίο θα μου μείνει. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη όταν έβλεπα το παιδί που βίωνε όλες αυτές τις καταστάσεις. Τον ψήφιζαν συνέχεια γιατί τον έβλεπαν σαν δυνατό παίκτη ή συνέβαινε κάτι άλλο. Στεναχωριόταν αυτός μία φορά εγώ 10. Δεν έχανε μόνο αυτός κιλά, από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι έχω χάσει 7 κιλά! Όταν με δει θα τρελαθεί».

Διαβάστε επίσης: Τα συλλυπητήρια της σόουμπιζ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το θάνατο της μητέρας του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.