Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σπύρος Μπιμπίλας: Κατέθεσε αγωγή ζητώντας 250.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια

Το ειρωνικό σχόλιο του ποινικολόγου όταν πληροφορήθηκε την κίνηση του ηθοποιού: «Για γέλια, για γέλια»!

Ραντεβού στα δικαστήρια για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια, με τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρο του ΣΕΗ να ζητά από τον ποινικολόγο 250.000 ευρώ, κατηγορώντας τον ότι έχει υποστεί ηθική βλάβη από διάφορες τοποθετήσεις που έκανε κατά καιρούς.

O Σπύρος Μπιμπίλας

Καταπώς φαίνεται, λοιπόν, ο Σπύρος Μπιμπίλας, που έκανε υπομονή με όσα άκουγε, δεν άντεξε και είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του για τις ατάκες του τύπου «αμόρφωτε καραγκιόζη», «ιέρεια του ΜeΤoo», «έχει υποστεί λοβοτομή και έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του», που έχει ακούσει κατά καιρούς εις βάρος του από το στόμα του κ. Κούγια!

Από την άλλη, πάντως, ο ποινικολόγος, κατά την προσφιλή συνήθειά του (όταν δεν στέλνει σωρηδόν δελτία Τύπου για υποθέσεις του), απάντησε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, λέγοντας, μεταξύ άλλων, στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα: «Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μια αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη τον είπα καραγκιόζη.

Και θέλει 255.000 ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορεί να κερδίσουν από εμένα έστω και ένα πενηνταράκι; Πάνω από χίλιες, στην προσωπική μου διαδρομή, είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα