Αλμπέρτο Μποτία: «Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου»

«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια»

Ο σύντροφός της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία, σπανίως παραχωρεί συνεντεύξεις. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στην εκπομπή της Σοφίας Αλατζά στο κανάλι της στο YouTube. Ο Αλμπέρτο Μποτία, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην πατρότητα και στην αλλαγή της ζωής του μετά την γέννηση του γιου του.

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Αλμπέρτο Μποτία αναφέρθηκε στην πατρότητα: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...