Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Αλμπέρτο Μποτία: «Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου»

«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια»

Ο σύντροφός της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία, σπανίως παραχωρεί συνεντεύξεις. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στην εκπομπή της Σοφίας Αλατζά στο κανάλι της στο YouTube. Ο Αλμπέρτο Μποτία, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην πατρότητα και στην αλλαγή της ζωής του μετά την γέννηση του γιου του.

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Αλμπέρτο Μποτία αναφέρθηκε στην πατρότητα: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.